gusia-s napisał(a):Trogir dane mi było odwiedzić tylko o zmroku czego niezmiernie żałuję
ja dwa razy widziałem za dnia...też żałuję raz wieczorem bym chętnie zobaczył
jak już wiemy cycata Queen mieści się tu na luzie i jeszcze zostaje miejsce zresztą ten granatowy jacht pojawiał się już w kilku relacjach z tego roku, zwłaszcza wyspiarskich
beatabm napisał(a):jak już wiemy cycata Queen mieści się tu na luzie i jeszcze zostaje miejsce zresztą ten granatowy jacht pojawiał się już w kilku relacjach z tego roku, zwłaszcza wyspiarskich
Granatowy jacht????? Queen jest biała.... jak możesz Ja rozumiem że mężczyzna nie odróżnia kolorów ale że aż tak???
słoma79 napisał(a):
gdybyś nie zauważyła...do tej pory nie znałem tego koloru więc mogę do końca nie ogarniać nazewnictwa i odcieni
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):
gdybyś nie zauważyła...do tej pory nie znałem tego koloru więc mogę do końca nie ogarniać nazewnictwa i odcieni
Białego nie odróżnić od granatowego??? Na lekcje do Doktora w niebieskich rękawiczkach Cię wyślę
Katerina napisał(a):Doktor ma jeszcze inne pasje, poza parzeniem herbaty dla Kapitańskiej
Dlatego używa niebieskich
Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Doktor ma jeszcze inne pasje, poza parzeniem herbaty dla Kapitańskiej
Chyba tabletek
Nie podobały Ci się rękawiczki???
Mam nadzieję,że Doktor nie ujrzy tego wpisu
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Doktor ma jeszcze inne pasje, poza parzeniem herbaty dla Kapitańskiej
Chyba tabletek
Nie podobały Ci się rękawiczki???
Mam nadzieję,że Doktor nie ujrzy tego wpisu
Doktor ma duże poczucie humoru i dystans mam nadzieję ze ma
beatabm napisał(a):...
Katerina napisał(a):Ja tam Doktora bardzo polubiłam...
Hmmm... ale czy dogoni Proponuję zwiewać motorkiem Kateriny, ja z przyczepą to mam ograniczenie prędkości a cycata Queen obecnie cumuje u wybrzeża Mljetu to do Zivogosce jednak kawałek. Nawet jak Doktor zdejmie rękawiczki lub założy drugie na te pierwsze to tak szybko nie podejmą nas z przystanibeatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Ja tam Doktora bardzo polubiłam...
Zwłaszcza rękawiczki
Słoma zaraz nas pogoni chyba
Powrót do Nasze relacje z podróży