Katerina napisał(a):gusia-sA Felunem dowodzi kto?
Słoma, to nie zawinęliście do tego Sučuraju?
Czekam na Trpanj - jedno z moich naj miejsc w Cro.
Zawinęliście...w drodze powrotnej
gusia-s napisał(a):0469a65510d47b][/url] ...
gusia-s napisał(a):Och nie trzeba nie trzebabeatabm napisał(a): Padam do nóg Pani KapitanMakarski Jadransłoma79 napisał(a):Jest jakaś łajba w Cro, którą nie pływałyście
gusia-s napisał(a):O właśnie... nie ten kaliber niestety
Cichoooo ... było zapytanie o Cro nie zdradzajmy szczegółówbeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):O właśnie... nie ten kaliber niestety
Cicho, pływałam wiekszymi i po akwenach słuszniejszych
słoma79 napisał(a): a ja tylko pontonem po Drawie
słoma79 napisał(a):W porównaniu z poprzednim rokiem na plaży zmieniło się...NIC
Ten sam facet, z tego samego golfa pod tym samym drzewem sprzedaje owoce i oliwę...mało tego robi to w tej samej koszulce i tych samych dresach co rok temu i to przez dwa tygodnie...może ma tylko jeden wzór koszulek w domu ??
beatabm napisał(a):Wypływamy, chyba o 8.30 środek nocy jak na wakacje
jaki środek nocy??? To pora już dawno po śniadaniu i pierwszym Cycu
ruzica napisał(a):słoma79 napisał(a):W porównaniu z poprzednim rokiem na plaży zmieniło się...NIC
Ten sam facet, z tego samego golfa pod tym samym drzewem sprzedaje owoce i oliwę...mało tego robi to w tej samej koszulce i tych samych dresach co rok temu i to przez dwa tygodnie...może ma tylko jeden wzór koszulek w domu ??
Ale Ty masz Michał pamięć
słoma79 napisał(a):ruzica napisał(a):słoma79 napisał(a):W porównaniu z poprzednim rokiem na plaży zmieniło się...NIC
Ale Ty masz Michał pamięć
mam też zdjęcia sprzed roku
Powrót do Nasze relacje z podróży