A ja mam taki kubeczek
i z drugiej strony
słoma79 napisał(a):kibic hr napisał(a):Narobiliście mi smaka tymi trunkami-otwieram piwko i kibicuje Chorwatom w meczu z Grecją o awans na MŚ.
Ja też...na razie 2-0 dla naszych
słoma79 napisał(a):Samochody zaparkowane, wypakowane Witamy się z Vjekoslavem, Vjeko zajmuje się szwagrami DLATEGO
kamzio napisał(a):słoma79 napisał(a):Samochody zaparkowane, wypakowane Witamy się z Vjekoslavem, Vjeko zajmuje się szwagrami DLATEGO
Czytam Vjeko, więc chyba mieszkałeś tutaj po lewej u tego starszego Pana. Ja bytowałem u Davora Klaricica na przeciwko Vjeko tj. w domu po prawej w linku. Naprawdę spokojna i przyjemnie leniwa wioseczka te Zivogosce Porat.
https://goo.gl/57CR9f
słoma79 napisał(a):krakusowa napisał(a):A ja mam taki kubeczek
zaraz będę musiał zmienić tytuł z : druga najbardziej cycata relacja z Cro na najbardziej kubeczkowa relacja z Cro
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):krakusowa napisał(a):A ja mam taki kubeczek
zaraz będę musiał zmienić tytuł z : druga najbardziej cycata relacja z Cro na najbardziej kubeczkowa relacja z Cro
Ty tu nie szalej z tytułami, dobrze? Cyce cycate zajęte
słoma79 napisał(a):
teraz wiadomo kto mecz oglądał...dwie godziny cisza i nagle Kapitańska się pojawia no i cycane na meczu było cały czas miło, a tu nagle zjeba
No juz dobrze...przestaję gmerać przy tytułach i idę prosto...
Oczami wyobraźnibeatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):
teraz wiadomo kto mecz oglądał...dwie godziny cisza i nagle Kapitańska się pojawia no i cycane na meczu było cały czas miło, a tu nagle zjeba
No juz dobrze...przestaję gmerać przy tytułach i idę prosto...
Ty mnie tu o takie dziwy jak mecze nie posądzaj Nawet nie wiem kto w co i o co grał, domyślam się ze nożna a tej alergicznie nie trawię
I nawet telewizora w domu nie mam, na czym miałabym oglądać??
Powrót do Nasze relacje z podróży