słoma79 napisał(a):kurde, kropiastego nie mam mam tylko bieszczadzki i kawa z niego zawsze smakuje najlepiej...nawet zwykła czarna
Katerina napisał(a):To ja też się moim wyjazdowym kubkiem pochwalę
A to Sarnie Żniwo trochę makabrycznie brzmi, dałabym je pewnemu ministrowi w prezencie
słoma79 napisał(a): ale chorwackie wina jakoś dziwnie mi smakują szczególnie TAM
krakusowa napisał(a):słoma79 napisał(a): ale chorwackie wina jakoś dziwnie mi smakują szczególnie TAM
smakują dziwnie tzn jak?
my od kilku lat w drodze nad Jadran, śpimy w winnicy i zaopatrujemy się w kilka "buteleczek" wina ( takich jak na zdjęciu ) na wieczorne biesiady balkonowe
słoma79 napisał(a): tzn tak jak powinny nie lubię wina...poza chorwackim w Chorwacji...najlepiej takie domace ale sklepowe też mi smakują
słoma79 napisał(a):Widzę, że kupujecie opakowania w moim ulubionym rozmiarze
Ja nabyłam zupełnie przypadkiem. Na ostatnim zlocie karawaningowym ostał sie w naszej przyczepie, po nocnych Polaków rozmowach Jeszcze wszystkich gości nie odpytałam czyj on, co zresztą nie jest możliwe dałam na forum ogłoszenie może się właściciel odezwiesłoma79 napisał(a):Wy te kubki gdzieś hurtem kupiłyście
A mnie pogania, nie powiem dokądsłoma79 napisał(a):piwo tak ma, że przyciąga...mnie przyciąga do lodówki po przekąski cześćjolcix napisał(a):te piwa mnie przyciągnęły
Powrót do Nasze relacje z podróży