Powinien być gruby zielony i taki bajkowy niech zieje nawet za smsy hahahahha W tej jego pieczarze nigdy nie byłam bo zawsze była zamkniętaSerce w pasy napisał(a):
On wogóle jakiś taki inny jest, a teraz to trzeba smsy wysyłać, żeby ogniem zazionął
Muliness napisał(a):Powinien być gruby zielony i taki bajkowy niech zieje nawet za smsy hahahahha
Muliness napisał(a):W tej jego pieczarze nigdy nie byłam bo zawsze była zamknięta
Joanka23 napisał(a):No nie a np. Toruń, Wrocław? Jest jeszcze pare...
Joanka23 napisał(a):Muliness napisał(a):Powinien być gruby zielony i taki bajkowy niech zieje nawet za smsy hahahahha
A to musisz na Paradę Smoków z córą przyjechać to takich wtedy dostatekMuliness napisał(a):W tej jego pieczarze nigdy nie byłam bo zawsze była zamknięta
Oj pewnie więcej takich miejsc byśmy jeszcze znaleźli - przynajmniej jest jeszcze po co przyjechać
Serce w pasy napisał(a):Toruń???? A co tam jest prócz pojebanego Ojca dyrektora?
Parada smoków już była jakiś miesiąc temu.
A do pieczary smoka wchodzi się od strony zamku i ona zawsze jest czyna
Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Toruń???? A co tam jest prócz pojebanego Ojca dyrektora?
ee nie gadaj Toruń ma piekny ratusz i fajne stare miasto . a Dyrektor to niechlubna wizytówka jaką są zmuszeni mieć;)
a widzisz nie wiedziałam ale warto wiedzieć;) Najbardziej zazdroszczę tym którzy na Wawelu mieszkają byłam w szoku, ze tam są normalne
mieszkania
Serce w pasy napisał(a):Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Toruń???? A co tam jest prócz pojebanego Ojca dyrektora?
ee nie gadaj Toruń ma piekny ratusz i fajne stare miasto . a Dyrektor to niechlubna wizytówka jaką są zmuszeni mieć;)
a widzisz nie wiedziałam ale warto wiedzieć;) Najbardziej zazdroszczę tym którzy na Wawelu mieszkają byłam w szoku, ze tam są normalne
mieszkania
Na Wawelu? Tam mieszka chyba tylko ksiądz Infułat.
Serce w pasy napisał(a):... Ku.wa ile razy trzeba Wam powtarzać, że starówka jest tylko i wyłącznie w Warszawie. U nas jest Stare miasto
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko