weldon napisał(a):No widzę właśnie, dookoła Starówki tyle zielonego ...
Nad dworcem? Może to metro, tylko się nie zorientowaliście jeszcze?
Ku.wa ile razy trzeba Wam powtarzać, że starówka jest tylko i wyłącznie w Warszawie. U nas jest Stare miasto
weldon napisał(a):No widzę właśnie, dookoła Starówki tyle zielonego ...
Nad dworcem? Może to metro, tylko się nie zorientowaliście jeszcze?
Serce w pasy napisał(a):
Ku.wa ile razy trzeba Wam powtarzać, że starówka jest tylko i wyłącznie w Warszawie. U nas jest Stare miasto
Muliness napisał(a):Właśnie zawsze tam staję do rynku rzut beretem przy Ulicy Westerplatte chyba , że coś pomyliłam koło bramy Floriańskiej:)
Muliness napisał(a):ale mi przypomnieliscie ach chyba się wybiorę;)
Muliness napisał(a):Piotrek ucałuj smoka od Muliny!!!:)
Serce w pasy napisał(a):
A my nie możemy?
Joanka23 napisał(a):Ola jak tak skałki lubisz to do Ojcowa lepiej /ja przynajmniej osobiście wolę/
A kiedy Ty tak dokładniej w Krakowie mieszkałaś?
Muliness napisał(a):czy bilety na Wawel można kupic on line czy jest cyrk pod okienkiem? Ja pamiętam czasy kiedy bilety były drogie i dla wybranych a moze patrzę pprzez pryzmat kiieszonkowego?
Joanka23 napisał(a):Muliness napisał(a):czy bilety na Wawel można kupic on line czy jest cyrk pod okienkiem? Ja pamiętam czasy kiedy bilety były drogie i dla wybranych a moze patrzę pprzez pryzmat kiieszonkowego?
A co do krypt Cię ciągnie? Ja kupuję w okienku i raczej nie ma jakiś tłumów /przynajmniej nie było, po ostatnich wydarzeniach jeszcze nie byłam/
Muliness napisał(a):Możecie Tylko Wy patrzycie na smoka jak ja na Piotrkowską
a Piotrek patrzy na niego jak ja;)
Muliness napisał(a):a swoja drogą nie wydaje Wam się , że on powinien być bardziej bajkowy?smok rzecz jasna:)
Muliness napisał(a):a drugie pytanie czy bilety na Wawel można kupic on line czy jest cyrk pod okienkiem? Ja pamiętam czasy kiedy bilety były drogie i dla wybranych a moze patrzę pprzez pryzmat kiieszonkowego?
Joanka23 napisał(a):14 lat - to faktycznie kawałek czasu - najwyższy czas na odświeżenie, trochę się pozmieniało... Jeżeli faktycznie byś się wybierała to daj zanć kiedy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko