No teraz wiem dlaczego Piotrek zaczął się udzielać w temacie kulinarnym , prawdopodobnie sam szparagi ugotował
Ja tam mężowi nie bronię w kuchni pitrasić, ale sprzątania trochę mam
Jolanda napisał(a):panowie wy lepiej nie experymentujcie w kuchni,może bar mleczny odwiedzic
ładny mi punkt honoru mój małżonek jakby tyle schudł ..........drzwi nie musiałby otwierac przez dziurke od klucza... spokojnie by wszedłSerce w pasy napisał(a):Jolanda napisał(a):panowie wy lepiej nie experymentujcie w kuchni,może bar mleczny odwiedzic
ooooooooo wypraszam to sobie! jak ja sam zostawałem w domu przez miesiąc, to za punkt honoru postawiłem sobię pranie, prasowanie i gotowanie i oczywiście sprzątanie, i ani razu nie pojechałem,ani do knajpy ani do rodziców na obiad.
Schudłem jakieś 43kg
Jolanda napisał(a):ładny mi punkt honoru mój małżonek jakby tyle schudł ..........drzwi nie musiałby otwierac przez dziurke od klucza... spokojnie by wszedłSerce w pasy napisał(a):Jolanda napisał(a):panowie wy lepiej nie experymentujcie w kuchni,może bar mleczny odwiedzic
ooooooooo wypraszam to sobie! jak ja sam zostawałem w domu przez miesiąc, to za punkt honoru postawiłem sobię pranie, prasowanie i gotowanie i oczywiście sprzątanie, i ani razu nie pojechałem,ani do knajpy ani do rodziców na obiad.
Schudłem jakieś 43kg
Moi starannie niby maskująrenatalato napisał(a):No teraz wiem dlaczego Piotrek zaczął się udzielać w temacie kulinarnym , prawdopodobnie sam szparagi ugotował
Ja tam mężowi nie bronię w kuchni pitrasić, ale sprzątania trochę mam
Nie dziękuję.. żeby nie zapeszycJoanka23 napisał(a):
No to Jolcia trzymam kciuki, żeby wszystko szybko wróciło do normy jak najszybciej!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko