Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.07.2010 08:28

Paker ...

Siłownia i sterydy?

:wink:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 06.07.2010 08:53

Dobro jutro Polska w Poznańu deszcz i 22 stopnia .Dobże bo wszysko jest suche jak proch sztrelniczy :D :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.07.2010 09:56

Dzień dobry :D bardzooooo :D Niech trochę poświeci to słoneczko niech trochę poświeci :!: Musi mi opaść poziom wód gruntowych i głębinowych po śnieżnej zimie i mokrej wiośnie :? nie mogę wsadzić w ziemię przydomowej oczyszczalni ani doprowadzić wody do domu :( :evil:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2010 10:16

Dzień dobry :D dzisiaj zamiast kawy - lody dla ochłody :D

Obrazek
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 06.07.2010 10:31

Jacek S napisał(a):Dzień dobry...nie jest dobrze, nie jest...

Dzień zły, a nawet powiedziałabym bardzo zły

chociaż nie gorszy niż wczorajszy wieczór :evil:
malinabar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinabar » 06.07.2010 10:38

Dzień dobry :D Zawsze może być lepiej
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.07.2010 10:42

twister07 napisał(a):Dzień zły, a nawet powiedziałabym bardzo zły

chociaż nie gorszy niż wczorajszy wieczór :evil:

A co u Ciebie?

Ciemno, zaczęło kropić...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.07.2010 10:48

Janusz, kusicielu ... może jednak kawę, bo, po pierwsze, nie jem słodyczy, po drugie ... nie jem słodyczy :)

Agnieszka, widzisz, u Jacka jest ciemno i pada, a u nas piękna pogoda ...
On ma jeszcze kłopoty ze stomatologiem :devil:

Lepiej? :lol:

PS Jacek, mogę się trochę podłączyc pod twoje Mazury?
Znalazłem trochę zdjęć "z wody", trochę by się uzupełniło, a nie ma co nowego wątku pisać.

To co? Mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę... ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2010 11:02

weldon napisał(a):Janusz, kusicielu ... może jednak kawę,

Proszę bardzo :D wesoła kawka dla Ciebie :wink:

Obrazek
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 06.07.2010 11:03

Podobno jestem problemowa i doprowadzam do szału.. a ja tylko chciałam zobaczyć rachunek za wodę :) bo właścicielka mieszkania od której wynajmujemy zrobiła nam rozliczenie na kartce A4 i za wodę wyszło 105zł- za niecałe 2 tyg 8O twierdzi, że tyle zużyłam, ja jej mówię, że wiem ile zużyłam ale chcę zobaczyć rachunek z opłatami bo 15 zł za 1m3 wody zimnej i 31 zł za ciepła to lekka przesada. to się wściekła i powiedziała, że żadnych rachunków oglądać nie będzie i że wypowiada nam umowę i do końca lipca ma nas nie być :) na co ja żeby ją dobić, że jak nam się zechce do się do końca lipca wyprowadzimy, a jak nie to do końca sierpnia- zgodnie z umową i prawem :) później napisała, że będzie przyprowadzać lokatorów jak nas nie będzie w domu, na co ja, że nie ma prawa bo ma w umowie zaznaczone, że mamy być a wtargnięcie pod naszą nieobecność zostanie zgłoszone na policję :) bo złamie prawo (zgodnie z Ustawą, na którą ciągle się powoływała). Podniosła mi ciśnienie bo mówi bezczelnie do mnie, że mam złe geny i jestem wredna :) to już krzyczała ;) ja spokojnie mówię jej, że jest bezczelna i wyłudza pieniądze bo my wynajmujemy od połowy miesiąca a opłaty stałe za gaz, prąd, śmieci i windę policzyła jak za cały miesiąc. Wczoraj byłam wściekła, teraz chce mi się już śmiać ;) bo zmieniła zdanie i pokaże nam w exelu jak to wyliczała- ale rachunków nie :wink: i możemy zostać, ale ja już nie chcę, bo za miesiąc będzie to samo...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.07.2010 11:05

weldon napisał(a):PS Jacek, mogę się trochę podłączyc pod twoje Mazury?
Znalazłem trochę zdjęć "z wody", trochę by się uzupełniło, a nie ma co nowego wątku pisać.

To co? Mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę, mogę... ?

Obrazek

Obrazek

Jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne, jasne...!
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.07.2010 11:26

Piękna kawa Janusz! Mi, w przeciwieństwie do Agnieszki, jakoś spadło ciśnienie.
Drugi dzień zasypiam na siedzący niemalże ...

Dzięki Jacku, mam nadzieję, że to będzie lekkie uzupełnienie ...

Agniecha, chyba faktycznie nie ma co czekać.
Ale, zależy oczywiście gdzie byś chciała mieszkać, raczej nie powinnaś mieć problemów
ze znalezieniem czegoś.
Zwłaszcza teraz w wakacje.

Tyle, że nie czekaj do września.
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 06.07.2010 11:30

twister07 napisał(a):Podobno jestem problemowa i doprowadzam do szału.. Podniosła mi ciśnienie bo mówi bezczelnie do mnie, że mam złe geny i jestem wredna :) to już krzyczała ;) ..

No super, to że wredna może bym wytrzymała, ale złe geny :evil: , toż to obraza moich rodziców 8O , trzymaj się twister i szukaj nowego lokum.
Powodzenia i pozdrowienia :lol:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 06.07.2010 11:34

Dzięki :) mamy już dwa na oku :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 06.07.2010 12:29

Aga zmień to mieszkanie ta baba jest tak konfliktowa i jakaś lekko rzecz biorąc nawiedzona . Nie dogadasz się z nią to widać gołym okiem :evil: :evil: :evil:

Dzień Dobry:)
Netu nie ma :evil:
Właśnie przeszła burza i mój dzisiejszy plener stoi pod znakiem zapytania :D
Jacek główka do góry problem się rozwiąże
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 639
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone