Serce w pasy napisał(a):Poszedł jeźdźić. ....
Leszek Skupin napisał(a):przebieg 119 tys wygląda na prawdziwy patrząc na zużycie wnętrza
Serce w pasy napisał(a):Poszedł jeźdźić. I tak będzie przez tydzień icon_biggrin.gif
Serce w pasy napisał(a):Mój kolega mawiał: Rzetelny PEKAES
weldon napisał(a):Co jest? Raz widze toSerce w pasy napisał(a):Poszedł jeźdźić. I tak będzie przez tydzień icon_biggrin.gif
a raz to:Serce w pasy napisał(a):Mój kolega mawiał: Rzetelny PEKAES
Arek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):przebieg 119 tys wygląda na prawdziwy patrząc na zużycie wnętrza
Leszku, zalecałbym daleko idącą ostrożność w ocenie. Szwagier ma nakulane 245 kkm i praktycznie żadnych śladów zużycia. To solidne samochody, zrobione z dobrych materiałów, więc ocena przebiegu na podstawie zużycia wnętrza nie będzie miarodajna.
weldon napisał(a):...
W sumie, jak wsadzisz w to jeszcze nawet z regeneracją wtrysków jakieś 3 koła, to i tak jesteś mocno do przodu, w stosunku do zeszłego roku....
weldon napisał(a):twister07 napisał(a):Weldon a Ty masz zamiar takim "tanecznym" krokiem dziś wracać do domu??
Jak "wracać"? Ja już, jak Damian zauważył, tańczę ...
Myślicie, że przygotowywanie grilla to taka prosta sprawa?
A jeszcze ten upał ...
twister07 napisał(a):weldon napisał(a):twister07 napisał(a):Weldon a Ty masz zamiar takim "tanecznym" krokiem dziś wracać do domu??
Jak "wracać"? Ja już, jak Damian zauważył, tańczę ...
Myślicie, że przygotowywanie grilla to taka prosta sprawa?
A jeszcze ten upał ...
tiaaa
Serce w pasy napisał(a):A co Ty taki niedowiarek, jesteś Naprawdę ciężko zrobić grilla w taki upał Wiesz ile trzeba wypić, żeby się nie odwodnić
Serce w pasy napisał(a):Leszek, oddaj samochód do serwisu od razu, niech wszystko zrobią na dzień dobry, żebyś miał spokojny sen. Nie ma co odwlekać. Chwilę jeszcze wytrzymasz, a później będziesz zadowolony. Dużo urwałeś z ceny więc masz za co
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko