Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.06.2010 14:49

Dzień dobry bardzooooo :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 26.06.2010 15:00

witam za tydzień jade w góry :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.06.2010 16:59

dallaska napisał(a):witam za tydzień jade w góry :D

W TE góry :?: :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 26.06.2010 19:34

no w nasze polskie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2010 20:10

Dzień Dobry
Ale miałem fajny, długi i intensywny dzień.

Najpierw piknik litniczy z wesołym miasteczkiem dla dziecka. Później pojeździłem na motorze. Trochę z dzieckiem trochę sam. Później trochę popracowałem i zrobił się wieczór.

Aśka czy Ty chcesz katastrofę lotniczą spowodować? Miałaś jechać na turniej rycerski!!!! :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 26.06.2010 20:39

weldon napisał(a): Powinienem się obrazić ... :evil:

Potraktuj to jako komplement, ja zawsze na Wasze zdjęcia z podziwem spoglądam...

Serce w pasy napisał(a):Aśka czy Ty chcesz katastrofę lotniczą spowodować? Miałaś jechać na turniej rycerski!!!! :D

Dni mi się pomyliły :lol: a to jutro jest...

Ale na pikniku nie byłam w tym roku... zdjęcia są z paru lat wstecz, kiedy jeszcze traktowałam te pokazy jak zabawę... teraz troszkę inaczej na to patrzę...

A jak tam tym razem było? Też te wszystkie ewolucje nad głowami widzów się odbywały?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2010 20:56

Joanka23 napisał(a):A jak tam tym razem było? Też te wszystkie ewolucje nad głowami widzów się odbywały?

Bardzo fajnie, dużo atrakcji oprócz akrobacji samolotowych, były skoki na spadochronach, Pokazy AT, wystawa historycznych samochodów militarnych z żołnierzami ubranymi odpowiednio do danego okresu historycznego, akrobacje szybowcem, do tego bardzo ciekawie prowadzone przez spikera z wplecionymi ciekawostkami z historii oraz nowinkami technicznymi różnego rodzaju. Dla dzieci dość spore wesołe miasteczko.

Co do akrobacji nad głowami to nie jest tak źle, ponieważ robią to nad pasem lotniska, aczkolwiek samo to lotnisko nie jest zbyt ciekawie usytuowane. Między blokami mieszkalnymi, w bezpośrednim sąsiedztwie centum handlowego. Ja zawsze stoję dość daleko, ale w przypadku samolotów, nie ma bezpiecznej odległości :D

Nie chce mi się iść do domu po kabel do aparatu, co by zgrać zdjęcia :oops:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 26.06.2010 22:13

Joasia, super fotki :D
teraz troszkę inaczej na to patrzę...

no tak, po tym co zobaczyłaś..(wypadek) :cry: nie dziwie się ..

Damian, podziel się wrażeniami minionego dzionka :D wklej jakieś fotki..
na pewno na tarasie siedzisz :wink: to do domu po kabelek daleko nie masz :roll:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 26.06.2010 22:27

Cześc Jola!

Co do tych pokazów to moim zdaniem w tym miejscu co są w Krakowie to ten pas jest za krótki, lotnisko stare i nie jest to za bardzo bezpieczne... wystarczyły by te wszystkie atrakcje obok, o których pisze Damian - bo sam piknik jest faktycznie bardzo fajnie zorganizowany.

Natomiast jeżeli chodzi o te ewolucje w powietrzu to w Radomiu jest to dużo lepiej zorganizowane.

No właśnie Damian - mógłbyś coś wrzucić aktualnego :D
Ostatnio edytowano 26.06.2010 22:36 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 26.06.2010 22:36

Hej,na pewno jest to bardzo spektakularne widowisko :D ale jak zobaczyłam jak to się może skończyc...(skończyło) :cry: to przeszła mi ochota oglądania :?
Ostatnio edytowano 26.06.2010 22:39 przez Jolanda, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2010 22:38

Jolanda napisał(a):Damian, podziel się wrażeniami minionego dzionka :D

wszystko juz napisałem :D

Jolanda napisał(a):na pewno na tarasie siedzisz :wink: to do domu po kabelek daleko nie masz :roll:

Prorok jaki czy cuś?

Jolanda napisał(a):Hej,na pewno jest to bardzo spektakularne widowisko :D ale jak zobaczyłam jak to się może skończyc... :cry: to przeszła mi ochota oglądania :?

Wypadki były, są, i będą tak to już jest.
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 26.06.2010 22:42

wiem ,wiem tego się nie da przewidziec ....no ale potem chyba już ta świadomośc pozostaje a Joasia pisała że akurat tam była :roll: więc ....brrr :cry: ,

napisac ,napisałeś.. owszem, ale mnie chodzi tak bardziej wzrokowo :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2010 22:46

Jolanda napisał(a):wiem ,wiem tego się nie da przewidziec ....no ale potem chyba już ta świadomośc pozostaje a Joasia pisała że akurat tam była :roll: więc ....brrr :cry: ,

samochodowe też się zdażają i co nie wsiadasz do auta?
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 26.06.2010 22:49

Serce w pasy napisał(a):
Jolanda napisał(a):wiem ,wiem tego się nie da przewidziec ....no ale potem chyba już ta świadomośc pozostaje a Joasia pisała że akurat tam była :roll: więc ....brrr :cry: ,

samochodowe też się zdażają i co nie wsiadasz do auta?
wsiadam,ale.... no właśnie jakiś lęk pozostaje :cry:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 26.06.2010 22:50

To trochę nie to samo jednak...

Poszukaj sobie... powinien być jeszcze na necie ten film z Ukrainy jak samolot w czasie pokazów poleciał w ludzi... gdyby zderzenie Żelaznych było w Krakowie a nie w Radomiu skończyłoby się to tak samo...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 604
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone