napisał(a) Użytkownik usunięty » 25.06.2010 22:27
Muliness napisał(a):Biorę pod uwagę albo Słowacja - Węgry albo Czechy - Austria- Słowenia- Cro
jest mi obojętne ktorędy byle szybko nocleg mam koło Karlovac w Cro Oglądam tą mapę i oglądam
Jedni mówią nie przez Budapeszt inni ze koniecznie obwodnicą. Teraz mi tu jakaś 86 wyleciała jak krowie na granicy napisane jest M7;)zaraz Wam pokaże czy moze byc taka
Jak mi nie pomożecie będziecie mnie szukać na polach ugorach hahahhaha Chyba ze właśnie taki macie plan bo chcecie święty spokój hahaha
Więc słuchaj mnie teraz dokładnie bo nie będę powtarzał dwa razy. Pytałem na forum już jakieś 100tyś razy i
NIGDY nikt nie odpowiedział w racjonalny sposób, po jaką cholerę wiara z zachodniej centralnej i trochę wschodniej Polski pchają się przez tę Słowację i Węgry.
Zwłaszcza, że na Słowacji są sakramencko drogie mandaty i wszyscy narzekają, a Ci co nie narzekają jeżdżą jak cioty więc, mogą jechać nawet przez Tadżykistan. Na Węgrzech znowu narzekają na popie.dolonych celników, którzy trzepią jak nikt inny w dzisiejszej Europie.
Ale dalej duża ilość ludzi z uporem maniaka jadą przez Węgry i Słowację. Setki razy tą trasą jeźdźiłem i ona jest najszybsza,
Więc najszybciej z Łodzi jest tak:
Łódź-Cieszyn-Brno-Drasenhofen/Mikulow(granica)-Wiedeń-Graz-Słowenia-Chorwacja. Non stop autostrady prócz ok50km od granicy czesko-austryjackiej!