Serce w pasy napisał(a):Olka to jest takie malutkie, że do bagażnika włożysz
Muliness napisał(a)::D
no to kolega Marcin tchnął we mnie optymizmem Jestem za czarami , tańcami;) Generalnie bez względu na słońce i opady ...temperatury są trochę zbyt umiarkowane;)
Wyczytałam , że chłopaki na Grunwald się szykują;)
Pucują zbroje , ostrzą miecze:) Generalnie polecam to miejsce tylko podczas corocznych obchodów W normalnym szarym miesiącu będąc tam trzeba wykazać się dużą wyobraźnią Bo jest tam głównie dużo łąk i muzeum:)
Serce w pasy napisał(a):Ja się oduczyłem brać dużo rzeczy...
A po co ci 6 par butów? I tak będziesz chodzić w klapkach. 3 stroje kąpielowe? I tak używasz jednego cały wyjazd. 4 suknie wieczorowe? Do knajpy wszyscy chodzą w letnich ciuchach, będziesz się czuć niezręcznie. Cała apteka? Na miejscu też są. 150 koszulek? I tak będziesz chodzić w samym topie od stroju kąpielowego(gorąco)- zresztą 150 staników też Ci się nie przyda Itd ItdMuliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Ja się oduczyłem brać dużo rzeczy...
a ja się nie oduczę
i wcale nie biorę dużo;) Biorę te najpotrzebniejsze
Mam męski zawód ( podobno)
no to baba jakoś musi ze mnie wyłazić
Koleżanki napewno się ze mną zgodzą . Zabieramy tylko te potrzebne rzeczy aa , źe bagażniki za małe , butle z gazem się pałętają i walizki produkują wybitnie niefunkcjonalne to nie nasza wina;)
Serce w pasy napisał(a):A po co ci 6 par butów? I tak będziesz chodzić w klapkach. 3 stroje kąpielowe? I tak używasz jednego cały wyjazd. 4 suknie wieczorowe? Do knajpy wszyscy chodzą w letnich ciuchach, będziesz się czuć niezręcznie. Cała apteka? Na miejscu też są. 150 koszulek? I tak będziesz chodzić w samym topie od stroju kąpielowego(gorąco)- zresztą 150 staników też Ci się nie przyda Itd Itd
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko