Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.06.2010 17:17

Muliness napisał(a):Do tego dziadek jest w niebie
Zaraz, zaraz jak to w niebie? To komu bierzesz te świerszczyki :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 24.06.2010 17:41

właśnie dostałam sms..."pozdrowienia z Chorwacji" :D ....moja starsza (średnia)siostra poleciała ....taka szybka decyzja z zeszłego tygodnia (może pod moim wpływem -tyle nagadałam o Hr :wink: )....ale miala lecieć w lipcu 8O .....eeee pewnie jakies last minute (cos wspominała) a może ,bo ją urlop nie ogranicza (własna firma -mąż został)...................chyba na jakąs objazdówkę z biurem podróży wybyła....ale ma fajnie :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 24.06.2010 17:51

Poszukałam ... Z Bolesławca modelu zaparzacz plus filiżanka nie widziałam
ale znalazłam to
Serce w pasy napisał(a):To komu bierzesz te świerszczyki :D

O rany 8O :D no wydaje mi sie , że w niebie . Wszędzie gdzie czytałam to ta babcia mieszka sama a kto wie moze dziadek żeglarz;)

UU Wiola to cię siostra wyprzedziła ale i dobrze najświeższe informacje w rodzinie;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 24.06.2010 17:59

Ola a Wy w tej Łodzi nie macie jakiegoś sklepu z herbatami (herbaciarni)....w centach handlowych często są.....bo w takich przybytkach jest duży wybór....a przy okazji możesz dokupić małe paczuszki z różnymi herbatkami dla babci
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 24.06.2010 18:07

hajduczek napisał(a):Ola a Wy w tej Łodzi nie macie jakiegoś sklepu z herbatami (herbaciarni)....w centach handlowych często są.....bo w takich przybytkach jest duży wybór....a przy okazji możesz dokupić małe paczuszki z różnymi herbatkami dla babci

no jest od pioruna może popatrzę tyle , że preferuję zakupy interentowe;)
Rozsiadę się herbatka i oglądam;)
Herbatki dokupię , dobry pomysł :) jak ja mam jeść Ich regionalne ośmiornice 8O :D To babcia może pić herbatę;nawet ) z Chin hyhy:)
To mówisz poszukać fajniejszego?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 24.06.2010 18:16

Muliness napisał(a):To mówisz poszukać fajniejszego?

nie :lol: he he...nie musisz :wink: przecież nie wiesz czy babcia Cię razem z tym dzbankiem-kubkiem na zbity p...sk nie wywali :lol: :wink: nie warto inwestować......może najpierw podaruj meliske a później kubeczek :wink:

nie no żartuję....bardzo ładny i ładnie zapakowany......ale jest takich pierdołków pełno....nawet ostatnio koleżanka kupiła kubek-zaparzacz w chińskie malowidła w sklepie "wszystko po .....zł"...za 4 zl i tyż ładny
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 24.06.2010 18:26

hajduczek napisał(a):
Muliness napisał(a):To mówisz poszukać fajniejszego?

nie :lol: he he...nie musisz :wink: przecież nie wiesz czy babcia Cię razem z tym dzbankiem-kubkiem na zbity p...sk nie wywali :lol: :wink: nie warto inwestować......może najpierw podaruj meliske a później kubeczek :wink:

Szukałam w cenie flaszki bueheheh Najpierw ją wyczuję bo wiesz może jakaś mniej fajna . Babcie są rożne;) . Dzieci dostały przykaz nie wpieniać kobity, pomagać w ogródku gdyby zaszła taka potrzeba nie zrywać nic bez pozwolenia , nie hulać kobicie pod oknami. Nie odbijać piłek i nie rzucać w okna :) Podwórko duże przestrzeń i wejście osobno . Dzieci są zdyscyplinowane a babcia mam nadzieje tolerancyjna bo jak wiadomo dzieci mają odskoki od normy;)
Moje dziecko chętne do pomocy jest przesadnie Sistrzenica mniej;)
Całe szczęscie ze winogrona będą niedojrzałe hahahah bo ta pomoc mogłaby się źle skończyć:)
Wiec mam nadzieję , ze z ta babcią bedzie wszystko Ok nastawiona jestem pozytywnie :) Nie zakłądam czarnego scenariusza ;)... ale wiesz jak może być bo ja wiem;)

hajduczek napisał(a):może najpierw podaruj meliske a później kubeczek :wink:

Tą meliskę to chyba będę sama pić heheheh z babcią w altance hahah
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.06.2010 18:41

Nie będzie źle. Chorwaci są super. A jeśli nie są zbyt wylewni, i gości traktują tylko jak chęć zarobkowania, to poporostu nie wchodzą w drogę gościom, nie pokazują się i siedzą u siebie.Ja przynajmniej tak trafiałem.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 24.06.2010 18:52

Serce w pasy napisał(a):Nie będzie źle. Chorwaci są super. A jeśli nie są zbyt wylewni, i gości traktują tylko jak chęć zarobkowania, to poporostu nie wchodzą w drogę gościom, nie pokazują się i siedzą u siebie.Ja przynajmniej tak trafiałem.

To ok :) Też tak właśnie zakładam Nie będę nieszczęsliwa jeśli Kobita będzie żyła swoim własnym życiem nie musi mnie witać na progu Wręcz jestem za tym żeby nie zawracała sobie nami głowy. My wyjedziemy przyjadą inni . Nie ma integracji na siłę :) a jeśli będzie bardziej wylewna tym bardziej będą wylewne moje dzieci i ma przerąbane nie opędzi się:)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 24.06.2010 19:31

Ola a może coś takiego ;) :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 24.06.2010 19:39

Coście się tak uparły kobicinę czajem spoić?

Jeszcze sobie co pomyśli, że jej ziółka przywozisz, bo ona taka niewyględna :wink:

Damian ma rację - co na to dziadek?

Jak ona ma ogródek, to może jej rekultywator kup?

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.06.2010 21:22

weldon napisał(a):Coście się tak uparły kobicinę czajem spoić?

Jeszcze sobie co pomyśli, że jej ziółka przywozisz, bo ona taka niewyględna :wink:

Obrazek

Ku.wa monitor poplułem.
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 24.06.2010 21:30

weldon napisał(a):Coście się tak uparły kobicinę czajem spoić?

Do chorwackiej ziemi czytaj kamoli w sam raz :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.06.2010 21:33

to może rozdrabniacz do kamieni:)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 24.06.2010 22:18

weldon napisał(a):

Rewelacja jak dla mnie:) :D Będzie zachwycona:)
Tylko jak ja z tym dojadę Mamy ciągnąć za samochodem?:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 590
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone