U mnie woda podrożała
Jeszcze kilka podwyżek i zacznę więcej płacić za wodę i śmieci, niż czynszu...
Dobry, bo czarna psica zaliczyła wizytę u weterynarza, który zdiagnozował i pomógł. Kamień z serducha
maslinka napisał(a):te kiero napisał(a):Dobar dan svima, a właściwie Dobra večer... LIVE
Vrsar Ale pięknie! Baw się dobrze!
majeczka napisał(a):Dobra većer, faktycznie wspaniały widok; miłego pobytu
wiolek_lp napisał(a):Oooo czyżby to i nasz zeszłoroczny riva apartaments, który zimą kosztuje 40 e a latem 400
wiolek_lp napisał(a):Bardzo zazdroszczę i bawcie się świetnie Co w planach ?
wiolek_lp napisał(a):Ja długo nie zawitam, miała być majówka, ale mąż się grubo połamał, więc najwcześniej sierpień na Brač, ale grzeją mnie jeszcze wspomnienia świąt z riwiery przy słońcu i 20 stopniach
te kiero napisał(a):Dziękuję, trzeba dychnąć, moja Pani zachwycona po pierwszym spacerze i zachodzie słońca z Vidikovaca; w poprzednich razach na Istrii nie dotarliśmy do Vrsaru.
walp napisał(a):te kiero napisał(a):Dziękuję, trzeba dychnąć, moja Pani zachwycona po pierwszym spacerze i zachodzie słońca z Vidikovaca; w poprzednich razach na Istrii nie dotarliśmy do Vrsaru.
Dobro jutro.
Super. Korzystajcie z dobrego czasu.
Dla mnie ten rok zaczął się źle i pewnie w najbliższym czasie nigdzie nie wyjadę.
wiolek_lp napisał(a): w dzień wyjazdu na święta do Cro padło nam auto ( 95 % usterek wychodzi na kilka dni przed wyjazdem, i jesteśmy w stresie czy zdążymy naprawić, ale nigdy do tej pory nie w dzień wyjazdu ) Śmiałam się, że ktoś nam grubo musiał pożałować, bo to był nasz 5 wyjazd do Cro w 2023
Niby naprawili, pojechaliśm i od połowy drogi okazało się, że nie naprawione, jakoś dotaszczyliśm się, kasując co chwile błędy na komputerku, no i z Cro auto wróciło na lawecie, za którą musiałam dopłacić 400 zł ( mam assistanca 1200km, a wyszło 1280km) W warsztacie mechanicy nie naprawili i musiałam już we własnym zakresie lawetować do innego,
te kiero napisał(a):Dobar dan svima, a właściwie Dobra večer... LIVE
walp napisał(a):Dobro jutro.
Super. Korzystajcie z dobrego czasu.
Dla mnie ten rok zaczął się źle i pewnie w najbliższym czasie nigdzie nie wyjadę.
wiolek_lp napisał(a):te kiero w grudniu mój mąż i średni syn "morsowali", temp powietrza była 20 stopni, wody 16
wiolek_lp napisał(a):Podczas 2 pobytów styczniowych pogoda nie była dla nas łaskawa, mało słońca widzieliśmy, i parasolki się przdały, ale to był i tak cudny czas Piran też zwiedzaliśmy w deszczu, baaardzo mi się spodobał, chciałabym kiedyś na dłużej, bo byliśmy tylko kilka godzinek, z noclegiem w niedalekiej Izoli Bawcie się
greenrs napisał(a):te kiero napisał(a):Dobar dan svima, a właściwie Dobra večer... LIVE
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
te kiero napisał(a):W życiu nie zawsze świeci słońce, ale po burzy zwykle się rozpogadza.
wiolek_lp napisał(a):walp dla mnie już końcówka tamtego roku zwiastowała najgorsze (...)
Ale... liczę, że będzie lepiej i odbije sobie, czego i Tobie życzę...
greenrs napisał(a):Nie jesteś sam Waldku. U mnie podobnie. Też w tym roku nie mogę planować dalszych wyjazdów, najwyżej na działkę.
A miała być Rumunia...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko