Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 16.07.2023 20:18

stachan napisał(a):Jutro ostatni dzień - żal tyłek ściska, ale liczenie wypłat wdrożone. Zawsze krócej ;)

Wieczór.

Nie wiem czemu, ale w tym roku tk mi szybko urlop zleciał że masakra. Niby 14 noclegów na miejscu + dwa w trasie, a wydawało mi się że zaraz po rozpakowaniu trzeba było się pakować. Na szczęście jutro Mazury, niby służbowo i do pracy ale zawsze coś :papa:
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 16.07.2023 20:27

Ja jutro jeszcze będę sycił oko Jadranem. Niestety, tylko jutro :|

W wtorek rano, około piątej, ruszamy w drogę powrotną.
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 16.07.2023 20:57

stachan napisał(a):Jutro ostatni dzień - żal tyłek ściska, ale liczenie wypłat wdrożone. Zawsze krócej ;)

Wieczór.

A, jak ktoś ma własną działalność (nie ja), i wypłat nie dostaje, to pewno odlicza odprowadzanie składek do ZUS. :lol:
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 17.07.2023 05:59

Albo same jedynki na kartkach kalendarza ;)

Dobry, choć ostatni na tegorocznym urlopie. Idę po pieczywo :sm:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 17.07.2023 06:28

Powrotna droga nie jest taka zła jak się jeszcze po drodze coś odwiedzi, gorszy jest powrót do rzeczywistości. Tak mz.

---

Chyba najintensywniejsze burzysko tego roku przewaliło się nad GŚ.

Cimno

Dzień dobry
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 17.07.2023 06:57

Chyba odwiedzę Zadar ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.07.2023 12:51

Dzień dobry.

IMG-20230717-WA0000.jpg
SebastianM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SebastianM » 17.07.2023 13:04

elka21 napisał(a):

Wieczór.

A, jak ktoś ma własną działalność (nie ja), i wypłat nie dostaje, to pewno odlicza odprowadzanie składek do ZUS. :lol:

Każdy sposób pozornie skracający oczekiwanie, jest dobry :) 12 DDW i stoję przed wyborem ubezpieczenia .
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 17.07.2023 17:12

Gdzież Ty Janusz do piekła się szykujesz...? Za tyle dobrej roboty na forum, to masz miejscówkę w niebie gwarantowaną ;)

SebastianM napisał(a): 12 DDW i stoję przed wyborem ubezpieczenia .

Weź takie, które masz sprawdzone. Ja korzystałem kiedyś z Warty i tylko ją wybieram, choć składkowo nie jest w pierwszym szeregu 8)
SebastianM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SebastianM » 17.07.2023 19:06

stachan napisał(a):Weź takie, które masz sprawdzone. Ja korzystałem kiedyś z Warty i tylko ją wybieram, choć składkowo nie jest w pierwszym szeregu 8)

OC/AC mam w Warcie, ale nic upustu na turystykę nie chcą dać, chyba będzie od Proamy .
dids76 napisał(a): Na szczęście jutro Mazury, niby służbowo i do pracy ale zawsze coś :papa:

Mariusz a czym to się zajmujesz, jeżeli można wiedzieć,że z Raciborza w delegację na Mazury jedziesz ??
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 18.07.2023 04:01

Dobry, choć za kilka minut ruszamy do domu. Jednak dobry, bo choć wyjeżdżamy, to tylko po to, aby tu wrócić :oczko_usmiech: :papa:
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 23.07.2023 19:47

Bry ;)

I po weekendzie. No prawie... Jeszcze tydzień i wakacje na półmetku :roll:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 27.07.2023 12:54

dids76 napisał(a):

Wieczór.

Nie wiem czemu, ale w tym roku tk mi szybko urlop zleciał że masakra. Niby 14 noclegów na miejscu + dwa w trasie, a wydawało mi się że zaraz po rozpakowaniu trzeba było się pakować. Na szczęście jutro Mazury, niby służbowo i do pracy ale zawsze coś :papa:

w tym roku cieszę się że to jeszcze przede mną :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale mam to samo tyle co sie rozpakuje i zaraz pakuje się do domu..........i nigdy nie jestem w Cro krócej niż 14 dni i tylko nakon toga srce vuće jużnom kraju :cry: :cry: :cry:
no ja jeszcze też w II połowie września urlop....na poligonie 2 tygodnie - ćwiczenia rezerwy :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 06.08.2023 08:53

Dzień dobry

kilkugodzinna intensywna ulewa pokrzyżowała poranne plany ruchu w plenerze. Jest natomiast ruch stacjonarny: kanapa / lodówka ;)

Ostatnio dolewa dość mocno. Jeszcze 3 tyg.
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 06.08.2023 10:12

U nas więcej alertów przyszło, niż deszczu spadło... :lol:

Chcieli, aby odłączyć urządzenia, wzmóc czujność, ukryć się - jak tu obiad zrobić, gdy tyle zagrożeń czyha :jelen:

Ty też przestać się kręcić po chałupie, bo pioruny tylko ściągasz...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 5559
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone