Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.06.2010 19:46

mariusz-w napisał(a):Dobrze, że wróciłaś, bo nas tu za maki, Leszek zlinczować chciał ! ;)

:D

Właśnie doczytałam heheh że burę dostaliście:)
Biorę to na swoje chude barki:)
a Maki naprawde piękne chyba wam nawet ukradnę te foty na tapetę w windowsie lubie mieć aktualne;) Oddam jak znajdę łódzkie;) Ok?
Mogę pożyczyć? wolałabym tylko rozdzielczosć inną da sie cos załatwic w tej sprawie?

Przypomniało mi się... Wracając z kościoła wpadłam na moment do apteki po środek owadobójczy jakies tam Offy i inne Pani magister poinformowała mnie , że nie ma w hurtowniach tych specyfików i wszystko wykupione:)
Czyli mam teraz zbiorową narodową histerię i komary zjedzą nas żywcem:)
Ostatnio edytowano 12.06.2010 19:52 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 12.06.2010 19:51

Muliness napisał(a):

Właśnie doczytałam heheh że burę dostaliście:)
Biorę to na swoje chude barki:)
a Maki naprawde piękne chyba wam nawet ukradnę te foty na tapetę w windowsie lubie mieć aktualne;) Oddam jak znajdę łódzkie;) Ok?
Mogę pożyczyć? wolałabym tylko rozdzielczosć inną da sie cos załatwic w tej sprawie?

... jak powiesz jak to zrobić ?

:?

Piotr to wie ...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.06.2010 19:53

mariusz-w napisał(a):... jak powiesz jak to zrobić ?

:?

Piotr to wie ...

a wiem :D :D
Wyślij mi na emeil orginał;)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.06.2010 20:02

8O no nie wierzę własnym oczom... mecz idzie a Wy tu gadu gadu :D jacyś nonkonformiści z Was :wink: :lol:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 12.06.2010 20:05

Joanka23 napisał(a):8O no nie wierzę własnym oczom... mecz idzie a Wy tu gadu gadu :D jacyś nonkonformiści z Was :wink: :lol:

..a w co grają ? ;) :)

mecz podglądam ... z ukosa !
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.06.2010 20:41

Joanka23 napisał(a):8O no nie wierzę własnym oczom... mecz idzie a Wy tu gadu gadu :D jacyś nonkonformiści z Was :wink: :lol:

... a jaki mecz?:)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.06.2010 20:51

Ola mnie się pytasz? Ja wiem tylko, że 15.06 Portugalia gra i to mi wystarczy, a i dzień wcześniej Holandia to tak z sentymentu sobie oglądnę :wink:

Właśnie zerknęłam sobie na onet na pogodę i szok przeżyłam, że niby u nas pada i 24 stopnie 8O to Ci żartownisie no... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2010 21:00

Dobry Wieczór
Boże cóż za ignorancja, jak to jaki mecz? Anglia gra piękny mecz ze Stanami Zjednoczonymi. narazie 1.1.Argentyna też dziś pięknie grała z Nigerią Aha Upał jak diabli, ale chmury nadchodzą i na moje oko nic dobrego nie przyniosą.

PS
Olka coś się tak uniosła wczoraj? :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 12.06.2010 21:05

Serce w pasy napisał(a):Dobry Wieczór
Boże cóż za ignorancja, jak to jaki mecz? Anglia gra piękny mecz ze Stanami Zjednoczonymi. narazie 1.1.

...jaki mecz , plansze z pomarańczowym słoneczkiem pokazują !

:wink: :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.06.2010 21:11

najważniejsze, że fonia jest po co Ci wizja :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.06.2010 21:14

Boże cóż za ignorancja, jak to jaki mecz? Anglia gra piękny mecz ze Stanami Zjednoczonymi. narazie 1.1.Argentyna też dziś pięknie grała z Nigerią Aha Upał jak diabli, ale chmury nadchodzą i na moje oko nic dobrego nie przyniosą.

PS

hahah ja ci dam ignorancję Ja nie mam o tym kompletnie bladego pojęcia hahahha
Nie chcę wyjść na głąba ale nie odróżniam rzutów rożnych od jakiś innych to ze mną niestety sie nie da o tym gadać;)
Ja się nie uniosłam spać nie mogłam Wszyscy sobie poszli a mnie się chciało pisać;)
Ty wiesz , że ja to tylko tak z uśmiechem na ustach bo ja broń boże nie z tych nadętych;)

ale u mnie leje i burza:) wreszcie może spadnie choć ze 2 stopnie;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2010 21:15

mariusz-w napisał(a):
Boże cóż za ignorancja, jak to jaki mecz? Anglia gra piękny mecz ze Stanami Zjednoczonymi. narazie 1.1.

...jaki mecz , plansze z pomarańczowym słoneczkiem pokazują !

:wink: :D

U mnie planasza z flagami. Nie rozumiem. Chyba jakiś inny telewizor masz, albo na Polsacie oglądasz skoro słoneczko Ci dają. :lol:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 12.06.2010 21:18

Serce w pasy napisał(a):U mnie planasza z flagami. Nie rozumiem. Chyba jakiś inny telewizor masz, albo na Polsacie oglądasz skoro słoneczko Ci dają. :lol:

..teraz też mam flagi ... oni tak by jednostajnie nie było ... przecież to TV :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.06.2010 21:18

a ja czytam dział ABC wątek co zabrać do Chorwacji:) Ponieważ nie byłam , nasuwa mi się takie pytanie . Co mówi celnik jak Polacy wjeżdzają do Cro z całym bagażnikiem żarcia?
Tam jest naprawde aż tak drogo ?

8O 8O 8O :D :D :D ja to chciałam zabrać kanapki na drogę i picie a tu widzę muszę robic jakieś zapasy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2010 21:21

Muliness napisał(a):

PS

Muliness napisał(a):hahah ja ci dam ignorancję Ja nie mam o tym kompletnie bladego pojęcia hahahha
Nie chcę wyjść na głąba ale nie odróżniam rzutów rożnych od jakiś innych to ze mną niestety sie nie da o tym gadać;)

Nauczymy nie bój nic. Z mojej żony stworzyłem potwora, kochającego piłkę. Ba Cracovię choć ona pochodzi całkiem z innego miasta.

Muliness napisał(a):Ja się nie uniosłam spać nie mogłam Wszyscy sobie poszli a mnie się chciało pisać;)
Ty wiesz , że ja to tylko tak z uśmiechem na ustach bo ja broń boże nie z tych nadętych;)

No to dobrze bo już miałem strzelić focha :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 531
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone