maniust napisał(a):Koniec lata nad Polski morzemZła wiadomość dla tych, którzy planowali urlop w sierpniu nad polskim morzem. Jeśli nie należą do klubu morsów mogą nie być zachwyceni pogodą, jaką zastaną nad Bałtykiem. Zresztą w innych rejonach kraju wcale nie będzie lepiej. Upały to już były. I więcej w tym roku raczej ich nie będzie.
Wszystko za sprawą niżu znad Morza Norweskiego. Już jutro przyniesie nad Polskę ochłodzenie i deszcze. Temperatura spadnie aż o 10 stopni Celsjusza i będzie wynosić średnio 18 stopni. Na plaży może dojść do sytuacji, gdy woda w Bałtyku będzie cieplejsza od powietrza.
Tak duże ochłodzenie będzie psuło humory przebywających na urlopach przez najbliższych kilka dni.
weldon napisał(a):
WTF?
Swoją drogą jakim trzeba być kretynem, żeby sobie tak piłować własną gałąź :/
Vjetar napisał(a):Już spakowany jestem.
Vjetar napisał(a):walp napisał(a):Ja jestem w trakcie. Nie mogę znaleźć jednej ulubionej wiejskiej koszulki na ramiączkach.
Ale spoko, mam jeszcze trzy dni.
Mogę pożyczyć jakby co (mam dwie)
maniust napisał(a):Vjetar napisał(a):Waluta zakupiona.
Tyle się mówi , by nie kupować Hrk w PL, a ten dalej swoje.........
Vjetar napisał(a):Vjetar napisał(a):walp napisał(a):Ja jestem w trakcie. Nie mogę znaleźć jednej ulubionej wiejskiej koszulki na ramiączkach.
Ale spoko, mam jeszcze trzy dni.
Mogę pożyczyć jakby co (mam dwie)maniust napisał(a):Vjetar napisał(a):Waluta zakupiona.
Tyle się mówi , by nie kupować Hrk w PL, a ten dalej swoje.........
Masz rację Maniek.
Też jestem tego zdania i nie kupuję HRK w PL.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko