Janusz Bajcer napisał(a):Piwko wieczorem wypiję
...nie zapomnij o zakąsce do piwa
Dzień dobry
mervik napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zakąska się znajdzie ale kota nie mam ...
...jak to nie masz ...a ten w awatarze
kemilia napisał(a):2 lata temu zdradziłam Chorwację, na poczet Egiptu- mąż się uparł, bo nie był i sądził, że skoro ja byłam 4 razy musi być super
Na miejscu chciał mnie zabić
W ubiegłym roku nie byliśmy nigdzie, bo " pamiątka" z Egiptu była za mała na wojaże,
Janusz Bajcer napisał(a):kemilia napisał(a):2 lata temu zdradziłam Chorwację, na poczet Egiptu- mąż się uparł, bo nie był i sądził, że skoro ja byłam 4 razy musi być super
Na miejscu chciał mnie zabić
W ubiegłym roku nie byliśmy nigdzie, bo " pamiątka" z Egiptu była za mała na wojaże,
No i super - zamiast morderstwa - nowe życie.
Witaj na forum
greenrs napisał(a):kemilia napisał(a):a poza tym przenieśliśmy się 400 km do innego województwa, głowy więc zaprząrtnięte były czymś innym
No właśnie coś mi nie pasowało pod Twoim avatarem ale sądziłem, że skleroza mnie już dopadła
Dzień dobry.
JackDaniels;) napisał(a): ze stajni volvo tylko kombiakami śmigam
weldon napisał(a):JackDaniels;) napisał(a): ze stajni volvo tylko kombiakami śmigam
Chińszczyzną zalatuje.
Szczerze mówiąc nie wiem, czy chciałbym mieć coś produkowanego przez firmę, która nazywa się 吉利汽车
Na nasze to jeszcze gorzej brzmi, bo czyta się to Dżely
weldon napisał(a):JackDaniels;) napisał(a): ze stajni volvo tylko kombiakami śmigam
Chińszczyzną zalatuje.
Szczerze mówiąc nie wiem, czy chciałbym mieć coś produkowanego przez firmę, która nazywa się 吉利汽车
Na nasze to jeszcze gorzej brzmi, bo czyta się to Dżely
kemilia napisał(a):z Torunia dalej do Marusici - stąd pomysł na samolot
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko