No myślałem że mnie z rana szlag trafi
Dzień dobry, niech będzie
mervik napisał(a):....znowu pochmurnie i zimno -2
...gdzie te słonko znowu jest...przyznać się
JackDaniels;) napisał(a):No myślałem że mnie z rana szlag trafi
Andzia* napisał(a):Dzień dobry ! Po 9 dniach wolnego trochę trudno wrócić do rzeczywistości......
walp napisał(a):Zastanawiałem się, jak pokonać "syndrom poniedziałku", czym się uspokoić I odkryłem muzykę tworzoną na instrumencie hang.
Wiecie co to jest? Ja tego w życiu nie widziałem, ani nie słyszałem.
To mnie normalnie uspokaja.
te kiero napisał(a):mervik napisał(a):....znowu pochmurnie i zimno -2
np. w Breli
mervik lepiej przypomnij co z Twoimi relacjami, te wykropkowane, bo nie pamiętam
Vjetar napisał(a):Widziałem i słyszałem jak grają na Długiej na tym 'grillu".
Wyciszające to fakt.
weldon napisał(a):
Kurde, śnieg w lutym to coś dziwnego?
greenrs napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Gdy przywiozłem żonę do Polanicy w środę ulice były suche, gdy kilka godzin później pojechałem do Wałbrzycha, do rodziny zrobiło się biało.....
Widzę, że podróżowaliśmy w tym samym dniu tymi samymi drogami
Kiepura napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):zaplanowałem wypad do skalnego miasta w Czechach
No to wypad Ci zajmie cały dzień. A i do którego skalnego miasta, bo tras jest kilka.
Wygląda interesująco.Kiepura napisał(a):Wambierzyce można rozważyć.
mervik napisał(a):te kiero napisał(a):mervik napisał(a):....znowu pochmurnie i zimno -2
np. w Breli
mervik lepiej przypomnij co z Twoimi relacjami, te wykropkowane, bo nie pamiętam
.....kiero... jakaś zaraza kropkowana .... dostała się w te relacje
kaszubskiexpress napisał(a):greenrs napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Gdy przywiozłem żonę do Polanicy w środę ulice były suche, gdy kilka godzin później pojechałem do Wałbrzycha, do rodziny zrobiło się biało.....
Widzę, że podróżowaliśmy w tym samym dniu tymi samymi drogami
Myślę, że jesteś najodpowiedniejszym adresatem mojej prośby, chociaż do innych też się zwracam.
W następny wtorek chcę zabrać żonę na całodniową wycieczkę i zaplanowałem wypad do skalnego miasta w Czechach, ale chętnie zobaczę inne ciekawe miejsca w okolicach Wałbrzycha, Kłodzka itd.
Zamek Książ i Palmiarnia w Wałbrzychu odwiedzone.
Co polecicie ?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko