weldon napisał(a):Dużo ludzi nie ma bladego pojęcia o co chodzi z tym telefonem na kablu po prostu. Dokładnie to samo jest w Afryce. Raczej powiedziałbym, że Niemcy to specyficzny rynek - zacofany. Po co komu budowanie całej tej infrastruktury, okablowywanie budynków?
greenrs napisał(a):Andzia* napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Właśnie mi sie przypomniało.
Czas leci, a ja nadal nie wiem czy pakować się w Windowsa 10
Też mam ten dylemat
Raczej nie ma innego wyjścia. Siódemka i ósemka za jakiś czas stracą wsparcie a co za tym idzie przestaną być bezpieczne.
walp napisał(a):Wsparcie wygaśnie, to prawda, ale za kilka lat. Microsoft zapewnia support w dwóch fazach: wsparcie podstawowe, które trwa ok. 5 lat od wypuszczenia systemu na rynek. (dla Windows 7 wygasło 13.01.2015). Po jego zakończeniu mamy fazę wsparcia dodatkowego, które również trwa ok. 5 lat.
W przypadku Win 7 wygaśnie ono 14.01.2020r. Do tego czasu, Microsoft będzie udostępniać poprawki do wykrytych błędów (w tym błędów zabezpieczeń). System natomiast nie będzie już otrzymywać żadnych nowych funkcji i rozwiązań.
ASIULA HK napisał(a):walp napisał(a):Wsparcie wygaśnie, to prawda, ale za kilka lat. Microsoft zapewnia support w dwóch fazach: wsparcie podstawowe, które trwa ok. 5 lat od wypuszczenia systemu na rynek. (dla Windows 7 wygasło 13.01.2015). Po jego zakończeniu mamy fazę wsparcia dodatkowego, które również trwa ok. 5 lat.
W przypadku Win 7 wygaśnie ono 14.01.2020r. Do tego czasu, Microsoft będzie udostępniać poprawki do wykrytych błędów (w tym błędów zabezpieczeń). System natomiast nie będzie już otrzymywać żadnych nowych funkcji i rozwiązań.
Wszystko rozumiem, tylko się zastanawiam czy się z 8-mki na 10-tke przesiąść
JackDaniels;) napisał(a):greenrs napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Córka to jeden z najpiękniejszych prezentów, jakie może dać Ci życie...
Znaczy... Można gratulować
Gratulować można zawsze tyle że mój prezent ma już 16 wiosen
Vjetar napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):greenrs napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Córka to jeden z najpiękniejszych prezentów, jakie może dać Ci życie...
Znaczy... Można gratulować
Gratulować można zawsze tyle że mój prezent ma już 16 wiosen
Po drodze winko kupimy...córka mi się urodziła...
Dobry wieczór.
greenrs napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Wszystko rozumiem, tylko się zastanawiam czy się z 8-mki na 10-tke przesiąść
Jeśli chodzi o sposób korzystania, to nie ma większej różnicy. Uważam nawet, że dziesiątka jest bardziej intuicyjna i ładniejsza graficznie a przede wszystkim nowocześniejsza. Tuż po jej instalacji miałem drobne problemy ale przez jedną większą i dużą liczbę mniejszych aktualizacji zostały już dawno usunięte.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko