Droga Gd-Wawa-Września to Europa pełną gębą, ale kawałek przed Gnieznem korek jakich w 3mieście nie widziałem, na szczęście już budują ekspresówkę, która połączy Gniezno z Bydgoszczą.
Dzień dobry.

Ural napisał(a):Straszne nudy na forum. Brak na nim osób zaangażowanych w jego popularyzowanie od wielu lat. Forum obumiera. Obudzi się przed latem gdzie aktywizować się będą osoby szukające kwater - najlepiej tych za półdarmo. Zdaje się, że chętnych na wyjazdy do Chorwacji maleje z roku na rok. Tłumy zachodnich turystów robią swoje. Chorwaci już nie są zapatrzeni w Polaków. Komercja robi swoje.
mam zupełnie podobnie, choć ostatnio jestem rzadziej na forum z uwagi na chroniczny brak czasu, to jednak jak już wejdę to bardzo żałuję, że nie mogę nadrobić wszystkich zaległości, odpowiedzi w wątkach jest na kilkanaście stron, więc nie jest tak źle, na jesień i zimę zostają najwytrwalsi, tak jest co rokuwalp napisał(a):Ural napisał(a):Straszne nudy na forum. Brak na nim osób zaangażowanych w jego popularyzowanie od wielu lat. Forum obumiera. Obudzi się przed latem gdzie aktywizować się będą osoby szukające kwater - najlepiej tych za półdarmo. Zdaje się, że chętnych na wyjazdy do Chorwacji maleje z roku na rok. Tłumy zachodnich turystów robią swoje. Chorwaci już nie są zapatrzeni w Polaków. Komercja robi swoje.
Dzień dobry.
Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem. Na pewno na forum nie jest nudno.![]()
Ja staram się popularyzować forum jak tylko się da. Dzięki temu o cro.pl dowiedziała się rodzina i znajomi.
Każdego roku opowiadam o forum nowym osobom.
walp napisał(a):Ural napisał(a):Straszne nudy na forum. Brak na nim osób zaangażowanych w jego popularyzowanie od wielu lat. Forum obumiera. Obudzi się przed latem gdzie aktywizować się będą osoby szukające kwater - najlepiej tych za półdarmo. Zdaje się, że chętnych na wyjazdy do Chorwacji maleje z roku na rok. Tłumy zachodnich turystów robią swoje. Chorwaci już nie są zapatrzeni w Polaków. Komercja robi swoje.
Dzień dobry.
Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem. Na pewno na forum nie jest nudno.![]()
Ja staram się popularyzować forum jak tylko się da. Dzięki temu o cro.pl dowiedziała się rodzina i znajomi.
Każdego roku opowiadam o forum nowym osobom. Ostatnio znajomi znajomych wybierali się
do Rumunii i też znaleźli tutaj sporo informacji. Dzięki forum, mają już przygotowane przyszłoroczne wakacje
w Chorwacji.
Na każdym forum są stali bywalcy i tacy, którzy wpadają okazjonalnie, aby o coś zapytać. Jestem na forum
poświęconym tematyce audio video i tam też jest mnóstwo zapytań: jaki TV kupić, żeby był tani i dobry.
greenrs napisał(a):To nie miejsce (wątek) na takie dyskusje...
JackDaniels;) napisał(a):Dziś będzie Pan Terminatorek![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko