Muliness napisał(a): jedyne co mogłam wrócić rowerem
Po takim obżarstwie to zdrowo
W przyszłym roku chrześniak będzie miał pierwszą ... dałbym sobie głowę uciąć,
że gdzieś mam jeszcze medalik ze swojej ...
Wspomnienia obudziłaś ...
Muliness napisał(a):Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe
Muliness napisał(a):No poszukam uśmiechniętej ale ona jakaś taka strasznie przejęta była rolą i wszystkim
Wianek podoba mi sie bardzo i będę tą kobitę wychwalać heheheh
alba mi sie nie poodoba bo to alba hehehehhe ale fakt kiedyś były takie obwiązane sznurem;) ale co to za idologia kazda dziewczynka miała swoją albę a na pamiątkach każda była w sukience hehehhe
Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe
a to dobrze hehehhehe W naszych czasach i tzw PRL-u wszystko miało urok . Zegarek był szczytem marzeń;)weldon napisał(a):Wspomnienia obudziłaś ...
weldon napisał(a):Muliness napisał(a):Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe
Będziesz miała o czym opowiadać.
Ten czas to tak leci, że nie wiem co.
Niedawno Kaska usypiała mi na rękach ... Ech ...
Serce w pasy napisał(a):Kasę mówisz i dwie konsole PS. No tak wszystko jasne. Wczoraj pojechałyście sprzedać jedną konsolę, a póxniej kupić quada
twister07 napisał(a):
a mówiłam, że na takie imprezy jest idealne :D
Muliness napisał(a):YYYYYY źle napisałm jedna jakaś Wii rzucamy sie po mieszkaniu hehehe a druga Psp;
Serce w pasy napisał(a):Muliness napisał(a):YYYYYY źle napisałm jedna jakaś Wii rzucamy sie po mieszkaniu hehehe a druga Psp;
To Wii to teraz podono hicior, kolega mówił, co ma dziecko w wieku twojej córy.Ale akcesoria i gierki drogie. Podobno
termondar napisał(a):Ola, cieszę się że twoja Mulinka miała lepszą pogodę jak Rafał.
Fajne fotki, widać że chyba jedzenia starczyło
Joanka23 napisał(a):
Muliness - te kwiatuszki to chryzantemy santini (przynajmniej tak mi się wydaje), faktycznie kwiaciarka się spisała Jednak wianek z żywych kwiatów dodaje uroku - nie ma nawet co porównywać do sztucznych a fontanna rewelacja tylko gdzie ten osławiony tort?
renatalato napisał(a):
Mała Mulina wyglądała ślicznie, jak aniołek, nawet w albie, sukieneczka piękna i wianek cud miód
A najważniejsze że jesteście już po
Pozdravki
W Boks grałem u tegoż kolegi, ale przerwałem bo zdałem sobię sprawę jak żałośnie wyglądam, nie to co dzieciMuliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Muliness napisał(a):YYYYYY źle napisałm jedna jakaś Wii rzucamy sie po mieszkaniu hehehe a druga Psp;
To Wii to teraz podono hicior, kolega mówił, co ma dziecko w wieku twojej córy.Ale akcesoria i gierki drogie. Podobno
Kupiła jej to chrzestna w Londynie , kilka gier tam było w komplecie napeno kręgle bo rozwalam ich w tej konkurencji napewno jest boks i napewno tenis . Zabawa rewelacja ale też nie mamy tych gadzetów kierownic i innych Najlepszy widok to zobaczyć męża miotającego sie po pokoju hahahhahah
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko