Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.05.2010 20:53

Muliness napisał(a): jedyne co mogłam wrócić rowerem

Po takim obżarstwie to zdrowo :wink:

W przyszłym roku chrześniak będzie miał pierwszą ... dałbym sobie głowę uciąć,
że gdzieś mam jeszcze medalik ze swojej ...

Wspomnienia obudziłaś ... :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 25.05.2010 20:54

Muliness napisał(a):
Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe

no co TY nie było tak źle :D :D Ważne ,że było ok :D
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 25.05.2010 21:01

Olu Mulinka wyglądała bajecznie. Wianek cudo!! Kobieta zrozumiała o co Ci chodziło :)

o jedzeniu pisałaś, o prezentach też... a o winie?? starczyło? smakowało? no pochwal nas... ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.05.2010 21:02

Muliness napisał(a):Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe

To może być ciężko.
Zaraz gimnazjum, egzaminy, liceum, matura, studia, wesele, bierzmowanie po drodze,
no i kilka wyjazdów do Cro... Będziesz miała o czym opowiadać.
Ten czas to tak leci, że nie wiem co.
Niedawno Kaska usypiała mi na rękach ... Ech ...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.05.2010 21:04

Właśnie Winooooooooooooooooooooooo
Zrobiło furorę kupiłam min Carlo Rossi rózowe;) Wypili 18 butelek chyba wchodziło im jak woda hahahha Ale nie martwcie sie oficjalnie powiedziałam , ze to dzięki Wam:) i pół Polski było włączone w przygotowania :)
Buziaki:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2010 21:04

Kasę mówisz i dwie konsole PS. No tak wszystko jasne. Wczoraj pojechałyście sprzedać jedną konsolę, a póxniej kupić quada :D
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 25.05.2010 21:06

Muliness napisał(a):Właśnie Winooooooooooooooooooooooo
Zrobiło furorę kupiłam min Carlo Rossi rózowe;) Wypili 18 butelek chyba wchodziło im jak woda hahahha:)

a mówiłam, że na takie imprezy jest idealne :D:D
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 25.05.2010 21:06

Muliness napisał(a):No poszukam uśmiechniętej ale ona jakaś taka strasznie przejęta była rolą i wszystkim
:)
Wianek podoba mi sie bardzo i będę tą kobitę wychwalać heheheh
alba mi sie nie poodoba bo to alba hehehehhe ale fakt kiedyś były takie obwiązane sznurem;) ale co to za idologia kazda dziewczynka miała swoją albę a na pamiątkach każda była w sukience hehehhe

Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe

Ola, cieszę się że twoja Mulinka miała lepszą pogodę jak Rafał. :D
Fajne fotki, widać że chyba jedzenia starczyło :wink:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 25.05.2010 21:34

Dobry na wieczór, zaglądnęłam na chwilkę i tak zostałam, bo mnie opis komunii wciągnął :D Ale masz córę śliczną!

Muliness - te kwiatuszki to chryzantemy santini (przynajmniej tak mi się wydaje), faktycznie kwiaciarka się spisała :D Jednak wianek z żywych kwiatów dodaje uroku - nie ma nawet co porównywać do sztucznych :) a fontanna rewelacja tylko gdzie ten osławiony tort? :wink:
Ostatnio edytowano 25.05.2010 21:59 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 25.05.2010 21:48

No Olu, pogoda super, impreza super, dziecko i rodzice zadowoleni, czyli nikt nie ma prawa Cię obgadać :wink:

Mała Mulina wyglądała ślicznie, jak aniołek, nawet w albie, sukieneczka piękna i wianek cud miód :lol:

A najważniejsze że jesteście już po :lol:

Pozdravki
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.05.2010 22:46

weldon napisał(a):Wspomnienia obudziłaś ... :D
a to dobrze hehehhehe W naszych czasach i tzw PRL-u wszystko miało urok . Zegarek był szczytem marzeń;)

weldon napisał(a):
Muliness napisał(a):Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe

Będziesz miała o czym opowiadać.
Ten czas to tak leci, że nie wiem co.
Niedawno Kaska usypiała mi na rękach ... Ech ...

No mam nadzieję , ze Wy mi też poopowiadacie;)
Ty to na wesele zbieraj ;)hehehhe wiesz ile chcą w Wawie?:) w knajpie;)

Serce w pasy napisał(a):Kasę mówisz i dwie konsole PS. No tak wszystko jasne. Wczoraj pojechałyście sprzedać jedną konsolę, a póxniej kupić quada :D

YYYYYY źle napisałm jedna jakaś Wii rzucamy sie po mieszkaniu hehehe a druga Psp;)

twister07 napisał(a):
a mówiłam, że na takie imprezy jest idealne :D:D

Naprawde były rewelacyjne !!!! Nie ma to jak zasiegnąć rady u koneserów;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2010 22:54

Muliness napisał(a):YYYYYY źle napisałm jedna jakaś Wii rzucamy sie po mieszkaniu hehehe a druga Psp;

To Wii to teraz podono hicior, kolega mówił, co ma dziecko w wieku twojej córy.Ale akcesoria i gierki drogie. Podobno
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.05.2010 23:34

Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):YYYYYY źle napisałm jedna jakaś Wii rzucamy sie po mieszkaniu hehehe a druga Psp;

To Wii to teraz podono hicior, kolega mówił, co ma dziecko w wieku twojej córy.Ale akcesoria i gierki drogie. Podobno

Kupiła jej to chrzestna w Londynie , kilka gier tam było w komplecie napeno kręgle bo rozwalam ich w tej konkurencji napewno jest boks i napewno tenis . Zabawa rewelacja ale też nie mamy tych gadzetów kierownic i innych Najlepszy widok to zobaczyć męża miotającego sie po pokoju hahahhahah
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.05.2010 23:37

termondar napisał(a):Ola, cieszę się że twoja Mulinka miała lepszą pogodę jak Rafał. :D
Fajne fotki, widać że chyba jedzenia starczyło :wink:

Gdybysmy tylko mogły podzieliłybyśmy się tą pogodą :cry: Cieszę sie , ze Wam sie udało mimo tego zimna no cóż głupi to ma szczęście jak to mówią;)
Dzieki za dobre słowo kto jak kto Ty mnie rozumiesz . Jedzenia starczyło ale ile przygotowań Fajnie , że i Wy i My mamy z głowy:)
Joanka23 napisał(a):
Muliness - te kwiatuszki to chryzantemy santini (przynajmniej tak mi się wydaje), faktycznie kwiaciarka się spisała :D Jednak wianek z żywych kwiatów dodaje uroku - nie ma nawet co porównywać do sztucznych :) a fontanna rewelacja tylko gdzie ten osławiony tort? :wink:

Dziękuję Joanka :oops: :oops: :D Miło mamusi poczytać takie pochwały;) :D :D
OO widzisz Ty się na kwiatkach znasz i ja Cii wierzę na słowo;)
O tym zywym wianku też tak pomyślałam tylko stracha miałam jak będzie wyglądał;)

renatalato napisał(a):
Mała Mulina wyglądała ślicznie, jak aniołek, nawet w albie, sukieneczka piękna i wianek cud miód :lol:

A najważniejsze że jesteście już po :lol:
Pozdravki

Renatka aleś mnie rozpieściła ;)) :oops: :D Wielkie buziaki przesyłam:) Niedługo zobaczymy w roli gwiazdy Kasię;)

oj tak oj tak ważne , że już Po;)
Jeszcze raz buziaki i pozdrowienia;)
Ostatnio edytowano 25.05.2010 23:54 przez Muliness, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2010 23:41

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):

Kupiła jej to chrzestna w Londynie , kilka gier tam było w komplecie napeno kręgle bo rozwalam ich w tej konkurencji napewno jest boks i napewno tenis . Zabawa rewelacja ale też nie mamy tych gadzetów kierownic i innych Najlepszy widok to zobaczyć męża miotającego sie po pokoju hahahhahah
W Boks grałem u tegoż kolegi, ale przerwałem bo zdałem sobię sprawę jak żałośnie wyglądam, nie to co dzieci :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 415
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone