Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.05.2010 19:02

Hahah ja wam dam quady hehehhe
Oj teskno mi za Wami było bardzo cieszę sie jednak , że już to za nami Jest tyle rzeczy że nie wiem od czego zacząć

zacznę od
Pogody Bajera , malina ani jednej chmury 21 C Ideał wprost idealny :) Wstałam o 6 :00 jakoś do Was jeszcze naskrobałam . Myślałam , że śnię . Stopień zamroczenia miałam krytyczny , mało spałam ale zwlec się musiałam , troche emocje a troche fryzjerka waląca w drzwi:)
Ilosć jednostek żywych przewalajacych sie przez moje mieszkanie w ten poranek był zgrozą:) Mówiłam Wam , że była u mnie siostra z Londynu ? ( Ta z relacji)

Wianek
przyjechał koło 7: 30 i jak juz Wiecie był rewelacyjny ocenicie sami jak się tylko ogarnę z tym fotosikiem czy czymś innym::)
Szlag go trafił na drugi dzień i teraz zasuwa dziecko w sztucznym:)
ale kwiatki to nie wiem hmm ani nie margaretki ani nie stokrotki:)

Sesję studyjną odwalił kolega bo ja juz nie miałam do tego głowy w każdym razie w albie jest obfotografowana a ja to już na spokojnie wyzyje sie w siepniu;)

w Kosciele było szybko i expresowo robiłam zdjecia dzieciaczkom i momentami zapominałam ze to komunia mojej córy normalnie jak w robocie;)
Sala pierwsze wejście zwaliło mnie z nóg piękne stoły , świece kwiaty:)
Drugie wejście też mnie zwaliło bo stwierdziłam że mało żarcia na szwedzkim stole hahahhahahah Już marszczyłam brew;)
Ostatecznie myślę po cichu że mogło być więcej, Cukrować nie będę napiszę jakie mam zdanie . Mimo że zabrałam do domu pudełka rolad mięsnych i czegoś tam Obiektywnie uważam , że abym nie miała zastrzeżeń musiałaoby być więcej Nie brakło ale czepiać sie mogę Nie pozdychaliśmy z głodu
bo dania ciepłe desery i inne były ok .

Fontanna czekoladowa na wypasie i tu nie mam do czego się doczepić :) Szał ciał i kolejki . Rodzina poleca Wam melony z czekoladą heheheh podobno rarytas :)
Impreza jak to wiadomo posiadówka to z ciocią to z babcią i takie gadanie o dupie Maryni :)
Potem przyszedł zabawowy Klown wiec skaklismy przez skakanki i inne sporty rekreacyjne :)
a potem nic juz nie pamiętam heheh nie przez wino ale przez cholerny ból nóg;)
Bolą mnie do dziś Maści zakupiłam i się leczę. Buty wygodne ale ja nie jestem przyzwyczajona do tego rodzaju obuwia no i mamy masakrę;)

Teraz jeszcze wkleje Wam tą fontannę tylko trwa przesiew. Oczywista oczywitosć ze zdjec robiłam mało ale z tego to już jestem słynna ale cos Wam tam pokażę:)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.05.2010 19:10

Nareszcie. Nawet nie wiesz, jaka radość przebija z twoich słów.

Aż żyć się chce i lżej się robi na duszy :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2010 19:11

Muliness napisał(a):Hahah ja wam dam quady hehehhe
Oj teskno mi za Wami było bardzo cieszę sie jednak , że już to za nami Jest tyle rzeczy że nie wiem od czego zacząć

zacznę od
Pogody Bajera , malina ani jednej chmury 21 C Ideał wprost idealny :) Wstałam o 6 :00 jakoś do Was jeszcze naskrobałam . Myślałam , że śnię . Stopień zamroczenia miałam krytyczny , mało spałam ale zwlec się musiałam , troche emocje a troche fryzjerka waląca w drzwi:)
Ilosć jednostek żywych przewalajacych sie przez moje mieszkanie w ten poranek był zgrozą:) Mówiłam Wam , że była u mnie siostra z Londynu ? ( Ta z relacji)

Wianek
przyjechał koło 7: 30 i jak juz Wiecie był rewelacyjny ocenicie sami jak się tylko ogarnę z tym fotosikiem czy czymś innym::)
Szlag go trafił na drugi dzień i teraz zasuwa dziecko w sztucznym:)
ale kwiatki to nie wiem hmm ani nie margaretki ani nie stokrotki:)

Sesję studyjną odwalił kolega bo ja juz nie miałam do tego głowy w każdym razie w albie jest obfotografowana a ja to już na spokojnie wyzyje sie w siepniu;)

w Kosciele było szybko i expresowo robiłam zdjecia dzieciaczkom i momentami zapominałam ze to komunia mojej córy normalnie jak w robocie;)
Sala pierwsze wejście zwaliło mnie z nóg piękne stoły , świece kwiaty:)
Drugie wejście też mnie zwaliło bo stwierdziłam że mało żarcia na szwedzkim stole hahahhahahah Już marszczyłam brew;)
Ostatecznie myślę po cichu że mogło być więcej, Cukrować nie będę napiszę jakie mam zdanie . Mimo że zabrałam do domu pudełka rolad mięsnych i czegoś tam Obiektywnie uważam , że abym nie miała zastrzeżeń musiałaoby być więcej Nie brakło ale czepiać sie mogę Nie pozdychaliśmy z głodu
bo dania ciepłe desery i inne były ok .

Fontanna czekoladowa na wypasie i tu nie mam do czego się doczepić :) Szał ciał i kolejki . Rodzina poleca Wam melony z czekoladą heheheh podobno rarytas :)
Impreza jak to wiadomo posiadówka to z ciocią to z babcią i takie gadanie o dupie Maryni :)
Potem przyszedł zabawowy Klown wiec skaklismy przez skakanki i inne sporty rekreacyjne :)
a potem nic juz nie pamiętam heheh nie przez wino ale przez cholerny ból nóg;)
Bolą mnie do dziś Maści zakupiłam i się leczę. Buty wygodne ale ja nie jestem przyzwyczajona do tego rodzaju obuwia no i mamy masakrę;)

Teraz jeszcze wkleje Wam tą fontannę tylko trwa przesiew. Oczywista oczywitosć ze zdjec robiłam mało ale z tego to już jestem słynna ale cos Wam tam pokażę:)

Zaraz zaraz, a prezenty? Przecież My tu od niedzieli siedzimy jak na szpilkach, a ty nic. Oooooo Muliness tego to się po Tobie nie spodziewałem!
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 25.05.2010 19:15

Muliness napisał(a):
Pogody Bajera , malina ani jednej chmury 21 C Ideał wprost idealny :)

... i to jest podstawa ... jak jest ładnie to i szkocki szwedzki stół obleci ;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 25.05.2010 19:15

Ola wreszcie :D :D czekamy na fotki oczywiście...... :wink: ale to się czasy szybko zmieniają....niby Marta moja tylko 3 lata temu miała....ale gdzie tam fontanny czekoladowe....klowni 8O 8O wow po amerykańsku :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 25.05.2010 19:19

ja dostałam na przyjecie galaretke w czekoladzie tylko :) czasy sie zmieniły :P
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.05.2010 19:37

dallas napisał(a):ja dostałam na przyjecie galaretke w czekoladzie tylko :) czasy sie zmieniły :P

A ja gramofon. To znaczy, wtedy się mówiło - adapter :wink:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 25.05.2010 19:43

weldon napisał(a):
dallas napisał(a):ja dostałam na przyjecie galaretke w czekoladzie tylko :) czasy sie zmieniły :P

a ja nie pamiętam ,bo jeździłam na nowym rowerze 8)
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 25.05.2010 19:48

ale wyglądałam jak panna młoda :D długie blond włosy ,niebieskie oczy i piekna suknia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2010 19:53

hajduczek napisał(a):
weldon napisał(a):

a ja nie pamiętam ,bo jeździłam na nowym rowerze 8)

Rower to sobie kupiłem za kasę z komunii, taki z przerzutkami na wypasie. A z prezentów, to Ciocia przywiozła mi z zagranicy radyjko ze słuchawkami bez kaseciaka :cry: , i uwaga oryginalnego POLAROIDA, który zdjęcia wywoływał od razu. To nic, że klisza do niego kosztowała w PEWEXIE 10dolarów, a tyle to się w Polsce zarabiało w 2 miesiące. Więc cóż zrobiłem nim tylko 10zdjęć bo tyle miała oryginalna klisza :D
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 25.05.2010 20:00

dallas napisał(a):ale wyglądałam jak panna młoda :D długie blond włosy ,niebieskie oczy i piekna suknia
8O ło matko....,ja to zupełnie odwrotnie :wink: czorne oczy,czorne włosy i nawet sukienka lekko czorna była jak na podwórko wyszłam :wink: :D Witajcie,cześc Muliness :D teraz możesz odetchnąc :wink:
Ostatnio edytowano 25.05.2010 20:28 przez Jolanda, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.05.2010 20:28

O prezentach napisze hehe na koniec hehehehhe
epopei hehe no to lecimy tak kilk a wam wybrałam no nie bede Was tu zawalać :)
wiązanka i wianek z tajemniczych kwiatków

]Obrazek

Mała Mulina załamana kazali jej siedzieć bezczynnie w samej halce ale choc pies się zlitował:)
Obrazek

Efekt końcowy strój rzecz jasna alba;)
Obrazek

Dla dziewczyn Mulina w całości poglądowo
Obrazek

Mulina i jej psalm responsoryjny:)
Obrazek
Zamulacz
Obrazek
Przed obiadem

Obrazek
Skoki w sukience
Obrazek
Mulina padnięta na rozdaniu pamiątek:)
Obrazek

reszta to wiecie z wujkami ciotkami ale poglądowo widać hehehhe

Co do prezentów:)
Dwie konsole Psp i rower ;) iii złoto a głównie kasa hehehhehe
:) Wiec jak widzicie quada nie było jedyne co mogłam wrócic rowerem;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 25.05.2010 20:34

8O Pięknie ...tak bajkowo :wink: Mulinka jak księżniczka :D wianuszek z tego kwiecia śliczniutki,taki delikatny, a ta fontanna..wow :D pyszota :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 25.05.2010 20:39

Pieknie wyglądała....ino smutna taka jakaś :wink: :wink: znajdź no tam jakięś uśmiechnięte fotki :D :D wianuszek super...jednak co żywe kwiatki...to żywe.......czyli impreza czekoladą płynąca

śliczna sukienka i alba też....i tu właśnie się zdziwiłam.....bo ja głupia myślałam ,że alby to wszystkie równe....a to juz teraz jak sukienki 8O :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.05.2010 20:52

No poszukam uśmiechniętej ale ona jakaś taka strasznie przejęta była rolą i wszystkim
:)
Wianek podoba mi sie bardzo i będę tą kobitę wychwalać heheheh
alba mi sie nie poodoba bo to alba hehehehhe ale fakt kiedyś były takie obwiązane sznurem;) ale co to za idologia kazda dziewczynka miała swoją albę a na pamiątkach każda była w sukience hehehhe

Ufff ale sie cieszę ze już po a wy sie cieszycie bo sie wreszcie przymknę hehehhehe
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 414
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone