maniust napisał(a):W Gd ........syf ......
Jednym słowem:
Dobry wieczór
kaszubskiexpress napisał(a):W hotelowym pokoju obok mojego, ostro dawali czadu pół nocy, nie dało się spać. Przy śniadaniu oczy wylazły mi z orbit, bo tymi sąsiadami okazała się mocno dojrzała parka. Życie zaczyna się po 50-60 jak nic.
kaszubskiexpress napisał(a):maniust napisał(a):
Czyżbyście stąd ? Znaczy z MTK ?
Dzień dobry.
W hotelowym pokoju obok mojego, ostro dawali czadu pół nocy, nie dało się spać. Przy śniadaniu oczy wylazły mi z orbit, bo tymi sąsiadami okazała się mocno dojrzała parka. Życie zaczyna się po 50-60 jak nic.
aniaitomek napisał(a):No ,, prawie '' z MTK . Tam mieszkalam przed emigracja do Norwegi . I tak wracamy najchetniej Tam sa nasi przyjaciele i najlepiej sie wlasnie tam czujemy , kiedy przyjezdzamy do Polski .
Andzia* napisał(a):Dobry wieczór - pada, pada , pada -
Janusz Bajcer napisał(a):Andzia* napisał(a):Dobry wieczór - pada, pada , pada -
Od 17-tej nie pada, jest jutro szansa na grzybobranie
kaszubskiexpress napisał(a):aniaitomek napisał(a):No ,, prawie '' z MTK . Tam mieszkalam przed emigracja do Norwegi . I tak wracamy najchetniej Tam sa nasi przyjaciele i najlepiej sie wlasnie tam czujemy , kiedy przyjezdzamy do Polski .
Urodziłem się i mieszkałem w Wejherowie, stąd pytanie.
Pozdrawiam.
aniaitomek napisał(a):To na rzut beretem Teraz bede musiala pamietac o radarze pomiedzy Reda a Wejherowem cala Polska o nim gada
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko