Dzień dobry.
Ciepło, ale słonko gdzieś się chowa...
mervik napisał(a):mervik napisał(a):Wczoraj jeszcze zapowiadali że będzie ładnie u nas
...a tymczasem chmur coraz więcej
...właśnie leje
marco156 napisał(a):W telewizji to czasami powiedzą prawdę, ale jakby taki jeden rudy Donald co stoi na czele bandy nierobów powiedział, że lato będzie upalne, to wiadomo, że kłamie.
Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry
Niestety z grzybobrania "kicha"
Cała noc i od rana kiša
Może jutro pogoda pozwoli.
termondar napisał(a):Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa
maniust napisał(a):termondar napisał(a):Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa
Fajno macie ........
W Gd ........syf ...... ulewa , pada i pada , miał być grill i dupa , idzie się pochlastać , człowiek se zaplanuje "łykend" i .......a brak słów.......
Po wczorajszym biegu i dzisiejszym porannym basenie .......gnaty dają w kość .......trza się położyć.
termondar napisał(a):Dzien dobry
Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa to prawie 2000 km.
Przyczepiłem do mojego auta Cro naklejkę, muszę napisać, (nie widziałem innej) że rodacy patrzą się na mój samochód jak na jakieś dziwo, a niby tylu nas jest na forumie
termondar napisał(a):Dzien dobry
Melduję, że dojechaliśmy szczęśliwie na Korculę, z Darłowa to prawie 2000 km.
Przyczepiłem do mojego auta Cro naklejkę, muszę napisać, (nie widziałem innej) że rodacy patrzą się na mój samochód jak na jakieś dziwo, a niby tylu nas jest na forumie
maniust napisał(a):W Gd ........syf ...... ulewa , pada i pada , miał być grill i dupa , idzie się pochlastać , człowiek se zaplanuje "łykend" i .......a brak słów.......
aniaitomek napisał(a):Zamawiaj pogode na nastepny weekend , przyjezdzamy do Malego Trojmiasta . Albo zabierzemy ze soba to slonce do Polski
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko