weldon napisał(a):
Nie wiecie czym się pozbyć starych kafelków klejonych na cement? Młotowiertarki ani młota udarowego nie mam, ani nie mam skąd pożyczyć.
Poza tym to "solidne" gierkowskie budowanie i i mogłyby ściany tego nie wytrzymać.
Mesel i młotek dają radę, ale każdy kafelek trzeba po kawałeczku odłupywać i się schodzi :/
maniust napisał(a):Cromaniaki zastanawia mnie jedna rzecz , a się nie znam się na tym.
Mam telefon w Plusie i w pakiecie z telefonem neta z jakimś tam limitem , nie wiem ile , ale nie wykorzystuje go całego.
Jak będę w Cro i podczas korzystania z neta w telefonie to mi operator Chorwacki naliczy HRK za korzystanie czy nie ?! Czy należy mi się jak "psu buda" bo mam w pakiecie w Plusie?!
maniust napisał(a):Cromaniaki zastanawia mnie jedna rzecz , a się nie znam się na tym.
Mam telefon w Plusie i w pakiecie z telefonem neta z jakimś tam limitem , nie wiem ile , ale nie wykorzystuje go całego.
Jak będę w Cro i podczas korzystania z neta w telefonie to mi operator Chorwacki naliczy HRK za korzystanie czy nie ?! Czy należy mi się jak "psu buda" bo mam w pakiecie w Plusie?!
El mariano Italiano napisał(a):maniust napisał(a):Cromaniaki zastanawia mnie jedna rzecz , a się nie znam się na tym.
Naliczy i to jak za zboże. Najlepiej już teraz wyłącz w ustawieniach roaming danych.
maniust napisał(a):[
A jak mi będzie ściągać emaile firmowe to też skubną HRK?
Czyli wyłączyć komórkowy transfer danych w ogóle ?
maniust napisał(a):El mariano Italiano napisał(a):maniust napisał(a):Cromaniaki zastanawia mnie jedna rzecz , a się nie znam się na tym.
Naliczy i to jak za zboże. Najlepiej już teraz wyłącz w ustawieniach roaming danych.
Sylwetka&Gienuś napisał(a):maniust napisał(a):[
Też. Wyłącz w ogóle.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko