Muliness napisał(a):Jeśli ta pogoda wypali będzie to dzięki Wam bo ja straciłam nadzieję
Jeśli wypali komunia to tez dzięki Wam bo wiernie i cierpliwie mnie wspieracie )
Cmokasy;)
Wspieramy !!!
hajduczek napisał(a):ola jeszcze dwie rzeczy mi sie przypomniały z Martowej komunii
-jak założysz jej wianek to spryskaj jej jeszcze włoski w miejscu mocowania wianka (spinki,wsuwki) lakierem.....zmniejsza ryzyko przesunięcia -spadnięcia
-i teraz byłabym madrzejsza i przed komunią wypłukała bym Marty rajstopki w plynie do plukania....jak ją ubrałam ...to normalnie "elektrownia" nie wiem dlaczego halka,sukienka "kleiły jej się do nóżek".......ale dałam rade....płyn do płukania na rękę i wysmarowałam jej rajstopki już na nogach...było ok
Muliness napisał(a): Wiola Lakier ...lakier ok spryskam jak mówisz że ich nic nie trafi to je wzmocnię dawką Wellaflex;)
Jolanda napisał(a):jeso,Joanka to tak długo przy tym jednym piwie siedzieliJoanka23 napisał(a):
Skąd ja to znam do nas ostatnio sąsiedzi przyszli na jedno piwo a wyszli o 2 w nocy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko