Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 22.05.2010 21:15

Muliness napisał(a):Jeśli ta pogoda wypali będzie to dzięki Wam bo ja straciłam nadzieję
Jeśli wypali komunia to tez dzięki Wam bo wiernie i cierpliwie mnie wspieracie :))
Cmokasy;) :oops: :D

Wspieramy !!!
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.05.2010 21:19

Dobranoc

Puść małej Mulinie, niech śpi spokojnie ...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.05.2010 21:23

Wiola Lakier ...lakier ok spryskam jak mówisz że ich nic nie trafi to je wzmocnię dawką Wellaflex;)
Joanka ja naprawdę nie wiem;) :D Chciałam stokrotki ale poradziła mi że zrobi z podobnych bo sa trwalsze . Powiedziałam Ok ma byc fajny a z czego to mi obojętne . Niech sie specjalista wykaże te jak to mówicie Margaretki fajne jak rumianek;)

Wiola ja już lubię Poniedziałek iiii to na Maxa hhehheeh
Nie ma to jak 24 maja hehehehe

Mariusz i Piotrus dzieki Panowie za wsparie;)
Odzyskuje przyy Was humorek
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 22.05.2010 21:30

ola jeszcze dwie rzeczy mi sie przypomniały z Martowej komunii :D
-jak założysz jej wianek to spryskaj jej jeszcze włoski w miejscu mocowania wianka (spinki,wsuwki) lakierem.....zmniejsza ryzyko przesunięcia -spadnięcia

-i teraz byłabym madrzejsza i przed komunią wypłukała bym Marty rajstopki w plynie do plukania....jak ją ubrałam ...to normalnie "elektrownia" 8O nie wiem dlaczego :? :? halka,sukienka "kleiły jej się do nóżek".......ale dałam rade....płyn do płukania na rękę i wysmarowałam jej rajstopki już na nogach...było ok :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.05.2010 21:30

Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 22.05.2010 21:32

piotrf napisał(a):

Przy takiej pogodzie ( mam na myśli nie tylko aurę - pogodę ducha też :wink: ) lepiej dodać kilka kropli koniaku :)
Ooo dziękuję :D Tylko nie koniaczek bryyy nie lubie :? ale jakieś tam kropelki spewnościa .. zażyje :wink: (walerianowe) :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.05.2010 21:34

hajduczek napisał(a):ola jeszcze dwie rzeczy mi sie przypomniały z Martowej komunii :D
-jak założysz jej wianek to spryskaj jej jeszcze włoski w miejscu mocowania wianka (spinki,wsuwki) lakierem.....zmniejsza ryzyko przesunięcia -spadnięcia

-i teraz byłabym madrzejsza i przed komunią wypłukała bym Marty rajstopki w plynie do plukania....jak ją ubrałam ...to normalnie "elektrownia" 8O nie wiem dlaczego :? :? halka,sukienka "kleiły jej się do nóżek".......ale dałam rade....płyn do płukania na rękę i wysmarowałam jej rajstopki już na nogach...było ok :D

o rany!!! jak dobrze, że ja mam syna :lool:

Złap dystans i baw się dobrze Muliness! -
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 22.05.2010 21:35

Muliness napisał(a):
Odzyskuje przyy Was humorek
Oluś nie martw nic :wink: już ci mówiłam będzie SUPER :wink: (sorki że mnie nie było,sąsiadka przyszła na 5min :wink: wyszła po godzinie :D )....Głowa do góry :wink:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 22.05.2010 21:39

Muliness napisał(a): Wiola Lakier ...lakier ok spryskam jak mówisz że ich nic nie trafi to je wzmocnię dawką Wellaflex;)

z tym lakierem to bardzo delikatnie....a naklepiej to w niektórych kwiaciarniach mają specjalne środki
qurcze nie chce Ci zaszkodzić......wiem ,że tak można z różami......nie wiem jak białe margaretki....żeby jakies plamy nie wyszły.......jak masz w domu jakis żywy kwiatek to może lepiej spróbuj.....bo potem bedzie mnie gryzło sumienie 8O :?
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.05.2010 21:40

Jolanda napisał(a):sorki że mnie nie było,sąsiadka przyszła na 5min :wink: wyszła po godzinie :D )

Skąd ja to znam :roll: do nas ostatnio sąsiedzi przyszli na jedno piwo a wyszli o 2 w nocy :lol:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 22.05.2010 21:40

weldon napisał(a):Dobranoc

Puść małej Mulinie, niech śpi spokojnie ...

Ach .... że to znalazłeś ... państwo nie istnieje ... a bajka owszem ! :D

... bajka fajna była !!!

Dzięki ... też sobie jeszcze raz pooglądam dla towarzystwa "małej" Oli...

... a co ... w tym wieku pomału już mi wolno ;) :D
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 22.05.2010 21:45

mariusz-w napisał(a):... a co ... w tym wieku pomału już mi wolno ;) :D

Przestań Mariusz :wink:
w jakim wieku :?:
A kto nie ogląda bajek :?: 8)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.05.2010 21:51

piotrf napisał(a):A kto nie ogląda bajek :?: 8)

bajka na dobranoc
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 22.05.2010 21:51

Joanka23 napisał(a):

Skąd ja to znam :roll: do nas ostatnio sąsiedzi przyszli na jedno piwo a wyszli o 2 w nocy :lol:
8O jeso,Joanka to tak długo przy tym jednym piwie siedzieli :wink: :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.05.2010 21:54

Jolanda napisał(a):
Joanka23 napisał(a):

8O jeso,Joanka to tak długo przy tym jednym piwie siedzieli :wink: :D

:lol: :lol: :lol:

a co w domu nie nie przelewa (może to i dobrze zważywszy na obecną sytuację w kraju) :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 391
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone