Vjetar napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Fajna sprawa w klawiaturce tableta, podpowiada wiele słów po napisaniu kilku liter.
W komórce przy pisaniu sms-ów od dawna jest takie coś (osobiście wkurza mnie ten edytor).
Vjetar napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Fajna sprawa w klawiaturce tableta, podpowiada wiele słów po napisaniu kilku liter.
W komórce przy pisaniu sms-ów od dawna jest takie coś (osobiście wkurza mnie ten edytor).
walp napisał(a):Vjetar napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Fajna sprawa w klawiaturce tableta, podpowiada wiele słów po napisaniu kilku liter.
To jest powszechnie znany słownik T9 i można go wyłączyć, jeśli wkurza.
Ale nie wiem, czemu wkurza, skoro życie nam ułatwia.
Przykładowo, aby napisać standardowo słowo trawniki, trzeba nacisnąć klawisze 16 razy
(kolejno: 8777296644455444), natomiast przy pomocy słownika T9 tylko 8 razy (87296454).
weldon napisał(a):Vjetar napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Fajna sprawa w klawiaturce tableta, podpowiada wiele słów po napisaniu kilku liter.
Vjetar napisał(a):walp napisał(a):Vjetar napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Fajna sprawa w klawiaturce tableta, podpowiada wiele słów po napisaniu kilku liter.
To jest powszechnie znany słownik T9 i można go wyłączyć, jeśli wkurza.
Ale nie wiem, czemu wkurza, skoro życie nam ułatwia.
Przykładowo, aby napisać standardowo słowo trawniki, trzeba nacisnąć klawisze 16 razy
(kolejno: 8777296644455444), natomiast przy pomocy słownika T9 tylko 8 razy (87296454).
Tak, wiem, mam wyłączony.
Może to kwestia przyzwyczajenia a to jak wiadomo jest drugą naturą człowieka.
Ty jako informatyk jesteś obcykany z takimi technologiami.
longtom napisał(a):
A ja w moim "głupfonie" mogę SMSy i mejle podyktować.
Czasami robi błędy, ale i tak jestem zaskoczony jak dobrze ta funkcja działa.
mervik napisał(a):...no tak ....przez te głupfony i tabłety póżniej nie umieją nawet klocków ułożyć
....przerażające zaczyna się robić te zjawisko
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko