tak ksiądz Zarąbisty fakt tylko media katolickie już go krytykują...... tylko po co?
jacek73 napisał(a):Krytykują śpiewającego księdza! "Gwiazdorski występ
franko napisał(a):Tak!!! BRAWO!!!!
mervik napisał(a):jacek73 napisał(a):Krytykują śpiewającego księdza! "Gwiazdorski występfranko napisał(a):Tak!!! BRAWO!!!!
....brawo że go krytykują ,czy że śpiewa
weldon napisał(a):Właśnie słucham jakichś skrzeków i jęków na temat egzorcyzmów na Krakowskim.
Wczoraj dowiedziałem się, że niedaleko mnie jest kapica, w której do mszy służą nacje afrykańskie, azjatyckie i środkowo-południowo amerykańskie.
Nie dość, że wygląd maja piekielny, to jeszcze po polsku mówią ... z różnym stopniem zaangażowania, a niektórzy z nich wprowadzają do mszy jakieś murzyńskie zwyczaje, typu śpiewy, klaskanie, a nawet, o zgrozo, tańce
Bocian napisał(a):A nie jest?
weldon napisał(a):Bocian napisał(a):A nie jest?
A skąd ja mam wiedzieć?
Mnie nie przekonała, tym bardziej, że nie potrafią się obejść bez kwitu.
Skoro do robienia cudów z pasty potrzebują rejestracji w sądzie, to przestają być kościołem, bo to samo może powiedzieć każda pizzeria w mieście, że ma odpowiedni papierek
Niech robią te cuda bez papierka ... Chyba, że się boją, że im poncjusz-sanepid rzeź niewiniątek zrobi
Bocian napisał(a):Tyle, że dlaczego nie mieliby mieć papierka? To chyba daje im jakieś korzyści. A ja nie widzę różnicy jak ktoś wierzy w makaron czy w gościa co chodził po wodzie.
weldon napisał(a):Bocian napisał(a):To chyba daje im jakieś korzyści.
To niech się zdecydują, czy chodzi im o wiarę, czy o korzyści.
Do głoszenia prawdy papierek nie jest potrzebny
Poza tym niech spróbują obrzezać niedźwiedzia, to zobaczą co to jest prawdziwa wiara
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko