weldon napisał(a):Natomiast zastanawia mnie jeden fakt, ale to już Joanka albo Serce niech się ustosunkują:
Mianowicie, co zaczynamy budować jakiś most, w 2001 - Siekierkowski,
teraz Północny, to nam Kraków dużą wodę zsyła
Zazdrość jaka, czy co?:wink:
Serce w pasy napisał(a):weldon napisał(a):Natomiast zastanawia mnie jeden fakt, ale to już Joanka albo Serce niech się ustosunkują:
Mianowicie, co zaczynamy budować jakiś most, w 2001 - Siekierkowski,
teraz Północny, to nam Kraków dużą wodę zsyła
Zazdrość jaka, czy co?:wink:
A po co Wam tyle mostów? Obwodnicę sobie wybudujcie, żebyśmy mogli szybciej na Mazury dojechać
JacYamaha napisał(a):Serce w pasy napisał(a):A po co Wam tyle mostów? Obwodnicę sobie wybudujcie, żebyśmy mogli szybciej na Mazury dojechać
...no właśnie, albo wzdłuż budować.
Leszek Skupin napisał(a):JacYamaha napisał(a):Serce w pasy napisał(a):A po co Wam tyle mostów? Obwodnicę sobie wybudujcie, żebyśmy mogli szybciej na Mazury dojechać
...no właśnie, albo wzdłuż budować.
Kielce - Gdańsk
weldon napisał(a):A w Krakowie most wam otwierają ...
Znaczy się, już z górki
Serce w pasy napisał(a): Ktoś tu wcześniej pisał, że do najbliższej rzeki ma 8km i że jest spokojny.
mariusz w napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Ktoś tu wcześniej pisał, że do najbliższej rzeki ma 8km i że jest spokojny.
Ja pisałem ... wszystko prawda !
... u nas 8 z czego 2 pod górkę , reszta to łąki nadnoteckie .... miasto na morenie bocznej pradoliny polodowcowej (Pradolina Toruńsko-Eberswaldzka)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko