Arek napisał(a):
Odjeło mi mowę wybaczcie ...
shtriga napisał(a):Dzień dobry Państwu Tak tu zaglądam co jakiś czas, ale odzywam się pierwszy raz. No boooo - muszę powiedzieć, że nie można spać spokojnie nawet jak się nie ma rzeki pod nosem Już trzecią dobę potwornie leje w Bielsku. Dach już mi przemaka na moim 4 piętrze. Hmmm. A myślałam, że na górce jest bezproblemowo.
Słońca wszystkim życzę i całusy
shtriga napisał(a):Muliness napisał(a)::D hehehehnie no tak:) Już samo bycie w Łodzi to już pół problemu nie mamy rzeki i same plusy ale ... ma sie poprawic do weekendu:)
Dzień dobry Państwu Tak tu zaglądam co jakiś czas, ale odzywam się pierwszy raz. No boooo - muszę powiedzieć, że nie można spać spokojnie nawet jak się nie ma rzeki pod nosem Już trzecią dobę potwornie leje w Bielsku. Dach już mi przemaka na moim 4 piętrze. Hmmm. A myślałam, że na górce jest bezproblemowo.
hajduczek napisał(a):Arek napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Muliness napisał(a):Pasiasty jak Ci na imię?
Krystyna
ale może serce ma piękne
shtriga napisał(a):Muliness napisał(a)::D hehehehnie no tak:) Już samo bycie w Łodzi to już pół problemu nie mamy rzeki i same plusy ale ... ma sie poprawic do weekendu:)
Dzień dobry Państwu Tak tu zaglądam co jakiś czas, ale odzywam się pierwszy raz. No boooo - muszę powiedzieć, że nie można spać spokojnie nawet jak się nie ma rzeki pod nosem Już trzecią dobę potwornie leje w Bielsku. Dach już mi przemaka na moim 4 piętrze. Hmmm. A myślałam, że na górce jest bezproblemowo.
JacYamaha napisał(a):Leszek - coś Ci podpowiem
...
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):ale może serce ma piękne
... trzy fakultety, tata prywaciarz, mama w administracji państwowej ...
Ale mówimy o nim czy o niej?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko