Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:16

mariusz-w napisał(a):Za to Gosia chodzi koło mnie ...że zastanawiam się czy nie symulować z miesiąc ! :)

No ba korzystaj ile sie da;) Nic tak nie zmiękcza serca kobietki jak chory mężczyzna;)
a na poważnie to życzę maksymalnie szybkiego ozdrowienia. :)
Bo czekam na efekty plenerowe;) zawiało Cię w tym Poznaniu? a jak sprzedawca? hyhy
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 17.05.2010 23:17

Jolanda napisał(a): A ja na kręgosłup ketanol forte muszę brac bo inaczej nie funkcjonuję :oops: :cry: Tak mi daje popalic...przez tą pogodę chyba... :cry:

O ...o ...właśnie to też mam, ale na razie Refastin ...podobne !
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:17

Muliness napisał(a):
Ja Was podziwiam dziewczyny ja wiem , ze kiedys były komunie w domu . Teraz to sie w dupskach przewraca hehe takiej Mulinie np;)
ale wierzcie mi ze frustracja dla mnie obrać 2 garki ziemniaków ;)
No wiecie wygoda i to tak za ciosem
Ola każdy jest dobry w swojej dziedzinie :wink: a przynajmniej powinien,ja tam od garów nie uciekam a i sama na komuniach i jednym weselu gotowałam (lubię) po mojej mamci fach odziedziczyłam bo ona gotowała na wszelkich imprezach a i ja z nią chodziłąm do pomocy to sie nauczyłam.. :)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:20

mariusz-w napisał(a):
Jolanda napisał(a): A ja na kręgosłup ketanol forte muszę brac bo inaczej nie funkcjonuję :oops: :cry: Tak mi daje popalic...przez tą pogodę chyba... :cry:

O ...o ...właśnie to też mam, ale na razie Refastin ...podobne !
Mariuszu-w i Rafastin tez miałam ale mi jakoś nie bardzo pomagał,a i jeszcze keto-spray jest naprawdę dobry bo używam ..
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:20

Jola to ja wolę jak mam wybierać prasowanie Uwielbiam składać układać i szafy to mój fioł Natomiast mięso myję z zamknietymi oczami a jak na kurczaku są pypcie no to mamy tragedie;) Taka prawda :)
Gotuje bo muszę
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 17.05.2010 23:22

Muliness napisał(a):Bo czekam na efekty plenerowe;) zawiało Cię w tym Poznaniu? a jak sprzedawca? hyhy

... gdzie zawiało nie wiem, wyszło w domu.

Ze sprzedawcą to było troszku. Bo aparat zamówiłem we wtorek na odbiór w sobotę. Zajechałem (75 km) a ta ofiara mówi ,że aparatu nie ma !

Myślałem , że .............!!! Ale znalazł się przytomny kierownik i skończyło się dobrze . :)

Zdjęcia będą ale pogoda musi być lepsz....upsss ...miało nie być o pogodzie. ;)

Piotr mówi coś o filtrach IR co on robi ?
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2010 23:26

Muliness - najważniejsze w niedzielę, to o dobrym humorze nie zapomnij i napewno będzie super impreza! A wspomnisz moje słowa, że najbardziej Cię wzruszy moment jak mała do komunii przystąpi i nagle reszta wyda się mało ważna :)

Trzymajcie się, ja odpadam, bo mi się już oczy kleją :papa:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:28

Muliness napisał(a):Jola to ja wolę jak mam wybierać prasowanie Uwielbiam składać układać i szafy to mój fioł Natomiast mięso myję z zamknietymi oczami a jak na kurczaku są pypcie no to mamy tragedie;) Taka prawda :)
Gotuje bo muszę
O widzisz Olu a ja prasowania NIENAWIDZĘ.. układanie w szafach owszem też mam bzika na tym punkcie musi byc na listeczek więc prasuję bo muszę... :wink: :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:29

mariusz-w napisał(a):Piotr mówi coś o filtrach IR co on robi ?

Nie doczytałam gdzie to Piotruś pisał bo mam zaległosci Ir to taki bajer to filtr do podczerwieni Ciekawe zdjecia hehehe ale nie mam pojecia czemu go na niego naszło Poszukam ci w necie jakis zdjeć;) Zabiera całe swiatło widzialne i wychodzą dziwolągi Chcesz sprawdzic kręgosłup?:)
Ostatnio edytowano 17.05.2010 23:32 przez Muliness, łącznie edytowano 2 razy
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:30

Joanka23 napisał(a):
Trzymajcie się, ja odpadam, bo mi się już oczy kleją :papa:
Ty też się 3maj.. :wink: :papa: dobranoc i miłych senków..
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:32

Dobranoc Jola I Joanka;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:34

Muliness napisał(a):Dobranoc Jola I Joanka;)
Ola to ty już też idziesz nyny :?: a ja na gg siedze i czekam na ciebie... :oops: :cry:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 17.05.2010 23:35

Muliness napisał(a): Zabiera całe swiatło widzialne i wychodzą dziwolągi Chcesz sprawdzic kręgosłup?:)

...a to rentgen starczy ;)

Zauważyłem że HS ma mniejsze nasycenie kolorów niż HP ... ale to chyba nie problem !?

A tak to mi się podoba ...bardzo fajnie rozwiązane wszelkie przyciski ...łatwy dostęp.

Waga, wielkość i dostęp do funkcji bardzo wygodny ... generalnie OK !
Ostatnio edytowano 17.05.2010 23:38 przez mariusz-w, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:37

Jolanda napisał(a):
Muliness napisał(a):Dobranoc Jola I Joanka;)
Ola to ty już też idziesz nyny :?: a ja na gg siedze i czekam na ciebie... :oops: :cry:

To ja czekam na ciebie
ja nei mam twojego numeru hahahhahaha
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:38

mariusz-w napisał(a):
Muliness napisał(a): Zabiera całe swiatło widzialne i wychodzą dziwolągi Chcesz sprawdzic kręgosłup?:)

...a to rentgen starczy ;)

Zauważyłem że HS ma mniejsze nasycenie kolorów niż HP ... ale to chyba nie problem !?

Wiesz co napewno gdzieś sie ustawia profil
Z tymi cholernymi kolorami to jest jazda
Ja mam w nikonie rózne profile od neutralnego po zazółcony na maxa Musisz przeczytaź instrukcje

Ostatnio przestawiłam na neutralny i mam teraz obsesje wszystko i wszędzie mi sie wydaje zielone Jak przestawie na skórę to mi wszędzie zółta Pomijam balans bieli . Popatrz dobrze powinny być profile do barw
Ostatnio edytowano 17.05.2010 23:40 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 345
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone