Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2010 23:01

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):W knajpie robisz czy w domu?

W knajpie ale takiej wiesz buła przez bibułe co dostarcza mi dodatkowych zmartwień. Alternatywa była taka albo 5 komunii na jednej sali albo kameralnie po ludzku tylko ze swoja rodziną. Kolejny minus to szwedzki stół Już nawet nie chcę pisać bo zawsze mówiłam że się denerwować nie będę ... a zdjecie zrobie;)

pociesz się, że ja robiłam w domu na 35 osób, to dopiero była jazda :lool:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 17.05.2010 23:02

Muliness napisał(a):[ ... a zdjecie zrobie;)

...a fotografa zamówiłaś ?! :wink: :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:03

Joanka23 napisał(a):pociesz się, że ja robiłam w domu na 35 osób, to dopiero była jazda :lool:

O jesuuu wyobrazam sobie Demolkę zrobili a ile gotowania Dzielna z Ciebie kobietka ja ryczałabym nad tymi garami;)
Teraz to wiem że kucharki ludzie do domu biorą ale mimo wszystko to jest jazda na maxa;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:04

Joanka23 napisał(a):
no i dobrze :) w końcu komunie ma się raz w życiu :)
Joanka23 zgdza się to mają byc dla dziecka nie zapomniane chwile ale i jakiś umiar potrzebny,już limuzyny,prezenty najmniej laptopa,a na osiemnastkę TO co może mercedesa :?: w końcu i osiemnastka tylko jest raz w życiu,prawda.. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2010 23:05

Joanka23 napisał(a):no i dobrze :) w końcu komunie ma się raz w życiu :)

Jestem innego zdania
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2010 23:06

Jolanda napisał(a):
Joanka23 napisał(a):
Joanka23 zgdza się to mają byc dla dziecka nie zapomniane chwile ale i jakiś umiar potrzebny,już limuzyny,prezenty najmniej laptopa,a na osiemnastkę TO co może mercedesa :?: w końcu i osiemnastka tylko jest raz w życiu,prawda.. :wink:

eeee, ja osiemnastkę obchodzę co roku do tej pory :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 17.05.2010 23:06

Jolanda napisał(a):
Joanka23 napisał(a):
w końcu i osiemnastka tylko jest raz w życiu,prawda.. :wink:

...za to weselami można nadrobić ;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:06

mariusz-w napisał(a):...a fotografa zamówiłaś ?! :wink: :D

tiaa hehehe
Wrobili mnie jeszcze w kosciele muszę tym dzieciom zdjecia zrobić;)
i stad ta jazda z butami Kupiłam pierwsze stanełam i jak na szczudłach byłaby jazda figurowa .
Ja jestem człowiek pogodny wyluzowany odziany wygodnie a tu taki cyrk;)

Zrobie jej zdjecia na wakacjach tylko musicie mi to wmawiać bo mi sie odechce;)

I jak to Twoje zdrówko? na kręgosłup brałam Movalis czy jakos tak był rewelacyjny ale schorzenie jednemu nie równe;(
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2010 23:06

Serce w pasy napisał(a):
Joanka23 napisał(a):no i dobrze :) w końcu komunie ma się raz w życiu :)

Jestem innego zdania

oki pierwszą komunię :lol:
Ostatnio edytowano 17.05.2010 23:08 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:07

Muliness napisał(a):
Joanka23 napisał(a):pociesz się, że ja robiłam w domu na 35 osób, to dopiero była jazda :lool:

O jesuuu wyobrazam sobie Demolkę zrobili a ile gotowania Dzielna z Ciebie kobietka ja ryczałabym nad tymi garami;)
Teraz to wiem że kucharki ludzie do domu biorą ale mimo wszystko to jest jazda na maxa;)
Olu i ja w domu miałam wszystkie komunie....jak moi chłopcy szli to knajpy były i owszem ale komunia w domu była bardziej popularna.. :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:10

Przeginają ludzie z prezentami, sukienkami Moje dziecko chciałoby dostać 200 zł bo chce dołożyć sobie i kupic konsolę Psp czy jakoś tak Ona nie zdaje sobie sprawy ani z wartosci pieniądza ani z niczego. jej marzenie jest figurka lwa w sklepie smyk;) I nie kuma jak mówie , ze nikt go jej nie kupi bo kto moze wiedzieć ze ona chce figurkę za 28, 90;)

I tylko dlatego ze to mądra dziewczynka dostanie fontannę tort bo to jej dzień
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 17.05.2010 23:13

Muliness napisał(a):
I jak to Twoje zdrówko? na kręgosłup brałam Movalis czy jakos tak był rewelacyjny ale schorzenie jednemu nie równe;(

...na razie do d... . Mądrzy mówią ,że przejść musi jak katar ... coś tam biorę, ale lepiej mi siedzieć jak leżeć czy chodzić . Przetrzymamy !
Za to Gosia chodzi koło mnie ...że zastanawiam się czy nie symulować z miesiąc ! :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 23:13

Jolanda napisał(a):Olu i ja w domu miałam wszystkie komunie....jak moi chłopcy szli to knajpy były i owszem ale komunia w domu była bardziej popularna.. :wink:

Ja Was podziwiam dziewczyny ja wiem , ze kiedys były komunie w domu . Teraz to sie w dupskach przewraca hehe takiej Mulinie np;)
ale wierzcie mi ze frustracja dla mnie obrać 2 garki ziemniaków ;)
No wiecie wygoda i to tak za ciosem
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 23:13

mariusz-w tak, tak weselami można nadrobic ... :wink: Joanka23 jak każda kobieta na osiemnastce się zatrzymuję .... :wink: A ja na kręgosłup ketanol forte muszę brac bo inaczej nie funkcjonuję :oops: :cry: Tak mi daje popalic...przez tą pogodę chyba... :cry:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2010 23:15

Muliness napisał(a):

O jesuuu wyobrazam sobie Demolkę zrobili a ile gotowania

ale powiem Ci, że było fajnie :) chyba się wszyscy dobrze bawili bo wyszli po północy a komunia była od 8.30 :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 344
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone