Serce w pasy napisał(a):Ale wódki to nie chciałaś kupić jak powinna byćMuliness napisał(a):to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam
Dobry wieczór Muliness
Dobry Wieczór:)
Nie kupiłam wódy;) widzisz jaka ja jestem jędza;)
Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Ale wódki to nie chciałaś kupić jak powinna byćMuliness napisał(a):to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam
Dobry wieczór Muliness
Dobry Wieczór:)
Nie kupiłam wódy;) widzisz jaka ja jestem jędza;)
Joanka23 napisał(a):eee to jak będzie fontanna czekoladowa to już dzieciaki sobie kupiłaś w takim wypadku ten tort to już taki dodatek
Zrób zdjęcie bo jestem ciekaw jak to wygląda. Choć za 5lat jak moja córa będzie przystępować do I komunii to będą inne bajery.Muliness napisał(a):Joanka23 napisał(a):eee to jak będzie fontanna czekoladowa to już dzieciaki sobie kupiłaś w takim wypadku ten tort to już taki dodatek
Myslałam nad nia długo bo jest nad czym. mam nadzieje ze sie dzieciom spodoba a moze i ktos z dorosych się skusi Kiedyś w taka fontannę wsadziłam głowę niechcący na weseluu hahahha Wpomnienia mam niezapomniane;)
Rozbryzgiem poszło po aparacie zakiecie o włosach nie wspomnę;)
Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):tylko z kieszen się trzymaj a będzie jak talala
Bankructwo ogłoszę w sobotę hehehhe Już przestałam liczyc a to tylko komunia Ludziom to odbija a matkom to juz wogóle
Serce w pasy napisał(a):W knajpie robisz czy w domu?
Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):tylko z kieszen się trzymaj a będzie jak talala
Bankructwo ogłoszę w sobotę hehehhe Już przestałam liczyc a to tylko komunia Ludziom to odbija a matkom to juz wogóle
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko