Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 21:42

hajduczek napisał(a):
he he heno to widzę,że zaczynamy tematy "po 22" :wink: :wink: :lool: :lool:
Viola wskakuj na skojarzenia tam już się robi gorąco.. :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2010 21:48

Jolanda napisał(a):
hajduczek napisał(a):
i tak trzymać :wink: :wink: :lol: :lol:
co mam trzymac.. :?: ..jak mój na nocce :oops: :lol:

Trzymaj się "pędzla" bo drabina leci :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 17.05.2010 21:55

stosunkowo dobrej nocy Wam życzę :wink: :D
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 21:56

Serce w pasy napisał(a):Trzymaj się "pędzla" bo drabina leci :D
Ta, chyba drabiny :lol: :wink:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 17.05.2010 22:12

a tak jeszcze na dobranoc opowiem wam co mi się przypomniało na hasło "pędzel"-"kapie" :wink:
byłam jakis czas temu na zakupach w markecie.....stałam przy lodówkach a koło mnie pani sprzedawczyni.....w pewnej chwili podchodzi pan-klient z kurczakiem zapakowanym na tacce do sprzedawczyni i grzecznie mówi ..."przepraszam ,ale czy ktos mógłby wytrzeć tutaj podłogę ,bo troche pokapało z tego kurczaka".....
na to pani krzyczy do koleżanki na drugim końcu lodówek...-"Baaasiaaa leć no po mopa ,bo Panu z ptaka kapie" :lol: :lol: :lol:

no to Dobranoc
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 22:13

mariusz-w napisał(a):
... na razie z aparatu zadowolony, z kręgosłupa mniej ... boli, chodzić nie mogę.:?

Zadowolony też , że Piotrek kupił ...lepiej obeznany na sprzęcie foto, to co podpowie :) ....a po za tym to człowiek "ze Stolicy"... to Wiesz ! :wink:

UUUUUU biedaczku:( Kuruj sie bierzesz coś a moze inaczej czy cos wogóle pomaga;( :cry:
Wracaj do zdrówka

Ciesze się chłopaki z Waszych zakupów ja tu poproszę wersje testowe;) do pooglądania;) Mariusz jak wydobrzeje. Momo że dużo nie piszę to czytam:)
tylko czasu brak bo jak zasiądę z Wami to 2 godziny zlecą ino mig;)

Widziałam , że powróciła Anita Witaj:) Zastanawiałam się gdzie przepadłaś :D

hajduczek napisał(a):...-"Baaasiaaa leć no po mopa ,bo Panu z ptaka kapie" :lol: :lol: :lol:

no to Dobranoc

HYHY i jak to zniosłaś ja musiałabym po takim tekście opuścić sklep:)
Ostatnio edytowano 17.05.2010 22:16 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 22:15

hajduczek napisał(a):Baaasiaaa leć no po mopa ,bo Panu z ptaka kapie[/b]" :lol: :lol: :lol:

no to Dobranoc
:lool: To i tobie stosunkowo dobrej nocy życzę :wink: :smo: :papa:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 22:22

Jola nie idź spać pogadaj ze mną hehehhe
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 22:25

Muliness napisał(a):Jola nie idź spać pogadaj ze mną hehehhe
Jeszcze nie śpie :D Ola, gadaj co nowego,tylko już nic o pogodzie proszę ... :wink: A Olu zapomniałam ci podziękowac( to w kwestii tych fotek w ruchu... :oops: )dużo sie od was uczę ...hym na co wcześniej nie zwracałam uwagi... :wink: dzięki, za miłe słowa :D
Ostatnio edytowano 17.05.2010 22:30 przez Jolanda, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 22:28

Kupiłam wreszcie buty;) Wracałam do domu jak pijany zając . Nigdy mi się nic nie podoba a jak mi się podoba to albo cena albo nie ma rozmiaru;)

Poza tym to ja mam ograniczony horyzont głownie latam na próby do kościoła a w przerwach pracuje :) Wszystko kręci sie wokół niedzieli np tort wogóle Jola po co na komunii jest tort ? to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam :D
Ostatnio edytowano 17.05.2010 23:02 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 17.05.2010 22:36

Muliness napisał(a):Kupiłam wreszcie buty;) np tort wogóle Jola po co na komunii jest tort ? to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam :D
Olu a ja myślałam że już kupiłaś bo pisałaś :wink: (szczudła)a co do tortu no to bezapelacyjnie musi,tradycja :wink: a jaki zamówiłaś :?: (chodzi mi o kształt) książka czy hostiia...czy jakiś inny( już zapisałam dzięki :)
Ostatnio edytowano 17.05.2010 22:37 przez Jolanda, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2010 22:36

Muliness napisał(a):to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam :D
Ale wódki to nie chciałaś kupić jak powinna być :lol:
Dobry wieczór Muliness
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2010 22:38

sorki, że się wtrącę, ale moim zdaniem wcale nie musi być tortu, możesz podać lody i też będzie ok. Ale z drugiej strony tort - jest to jednak taki fajny punkt "programu", że dzieciaki pamiętają więc może warto, tym bardziej, że na lody to trochę zimno, ups, miało nie być o pogodzie :)
Ostatnio edytowano 17.05.2010 22:40 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 22:40

Kupiłam włąśnie drugie;) i wreszcie jestem zadowolona;) Bo w tamtych byłoby niebezpiecznie poza tym okazały sie za duze;) heheh Mogę ci podarować te szczudła nówki nie śmigane;)

Tort zamówiłam prostokątny do 5 kg z napisem dla Martusi bla bla bla i z jakimś obrazkiem świetym. Myślę , ze taki standard;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2010 22:42

Joanka23 napisał(a):sorki, że się wtrącę, ale moim zdaniem wcale nie musi być tortu, możesz podać lody i też będzie ok. Ale z drugiej strony tort - jest to jednak taki fajny punkt "programu", że dzieciaki pamiętają więc może warto, tym bardziej, że na lody to trochę zimno, ups, miało nie być o pogodzie :)

Tak głownie zamówiłam go dla dzieci mimo ze będą miały też czekoladową fontannę Jeśli jej nie zdemolują. Chciała tort babcie tez uważają ze powinien być a ja ... machnełam ręką jak urodziny to urodziny;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 342
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone