Albo z kim?weldon napisał(a):Cześć Ola!
Jak to mówią, o jakości imprezy świadczy to, jak się człowiek obudził ...
Albo z kim?weldon napisał(a):Cześć Ola!
Jak to mówią, o jakości imprezy świadczy to, jak się człowiek obudził ...
termondar napisał(a):Dzień dobry, zimno i mokro a jutro ma być podobnie, dzieciaki zmarzną
termondar napisał(a):JacYamaha napisał(a):Jeszcze tydzień cały...cały tydzień ma taka być
Tak niestety to chyba prawda, dopiero po 22 może być cieplej, ale też bez rewelacji, przynajmniej u mas nad Bałtykiem
Joanka23 napisał(a):termondar napisał(a):JacYamaha napisał(a):Jeszcze tydzień cały...cały tydzień ma taka być
Tak niestety to chyba prawda, dopiero po 22 może być cieplej, ale też bez rewelacji, przynajmniej u mas nad Bałtykiem
Z doświadczenia Wam powiem, że i tak Wam i dzieciakom będzie gorąco z wrażenia
JacYamaha napisał(a):Joanka23 napisał(a):termondar napisał(a):JacYamaha napisał(a):Jeszcze tydzień cały...cały tydzień ma taka być
U mnie wywiadówka się zbliża - gorąco może być...
JacYamaha napisał(a):U mnie wywiadówka się zbliża - gorąco może być...
JacYamaha napisał(a):
termondar napisał(a):Tak niestety to chyba prawda, dopiero po 22 może być cieplej, ale też bez rewelacji, przynajmniej u mas nad Bałtykiem
JacYamaha napisał(a):Joanka23 napisał(a):termondar napisał(a):JacYamaha napisał(a):Jeszcze tydzień cały...cały tydzień ma taka być
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko