kaszubskiexpress napisał(a):Nie, nie. Tam jest bowling.
Ja gram w takiej starej kręgielni.
kaszubskiexpress napisał(a):
Oni tam czekają na Ciebie
Serce w pasy napisał(a):Odwiedziłem dziś, po stu latach giełdy narciarską i elektroniczną. Fajnie było.
auto_gt napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Odwiedziłem dziś, po stu latach giełdy narciarską i elektroniczną. Fajnie było.
I ja odwiedzie giełdę rzeszowską , poszukam biegówki przełajowe ,szeroka talia , można tym śmigać po zawianym polu , lesie i oto mi chodzi - lubię eksplorować , a nie w kółko to samo .
Dzień dobry wieczór , - 14 C Leżajsk rano o 7,30 , a na poddaszu - 22,5 st, grzejnik skręcony na 3 termostatem, bo za gorąco , wystarczyło się zmieścić w 15 cm izolacji ! Isover lambda 33 + alufolia .
Serce w pasy napisał(a):auto_gt napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Odwiedziłem dziś, po stu latach giełdy narciarską i elektroniczną. Fajnie było.
I ja odwiedzie giełdę rzeszowską , poszukam biegówki przełajowe ,szeroka talia , można tym śmigać po zawianym polu , lesie i oto mi chodzi - lubię eksplorować , a nie w kółko to samo .
Dzień dobry wieczór , - 14 C Leżajsk rano o 7,30 , a na poddaszu - 22,5 st, grzejnik skręcony na 3 termostatem, bo za gorąco , wystarczyło się zmieścić w 15 cm izolacji ! Isover lambda 33 + alufolia .
Słaba ta izolacja skoro na poddaszu o 8,5st chłodniej niż na zewnątrz
weldon napisał(a):Jak nieduży stół, to i stringami przykryjesz
Baw się, Aśćka dobrze
Na traperki i łażenie po śniegu herbatka z prądem najlepsza, a w Koniakowie prąd to, wiadomo, z koniaku
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko