Miecia napisał(a):Ja rozumiem wiatr..........ale żeby od razu głowę chciało urwac
Chyba musi być ogromna ta różnica
Tak wiało w Mimicach w nocy prawie każdą noc , ap mieliśmy powyżej jadranki na stoku góry , aż chałupą tłukło ...
Dzień dobry
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Jak moja księżniczka dostała ospy to właśnie wyjeżdżałem na narty w Alpy- dobrze, że sam, a nie z małżonką.
Ciekawe skąd tata wcześniej wiedział, że mama nie będzie mogła jechać
Serce w pasy napisał(a):Jeszcze mnie nie pogięło, za chwilę będą ubezpieczać od wstawania z łóżka.
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Jeszcze mnie nie pogięło, za chwilę będą ubezpieczać od wstawania z łóżka.
Mój siostrzeniec sobie coś zrobił z nogą, jak wstawał z łóżka przy zakładaniu spodni
No ale on był sportowiec, więc musiał strasznie na siebie uważać
Miał zakaz jazdy na rowerze, nartach, biegania ... Jego kumpel połamał sobie rękę na ... drzwiach od kibla
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Jeszcze mnie nie pogięło, za chwilę będą ubezpieczać od wstawania z łóżka.
Mój siostrzeniec sobie coś zrobił z nogą, jak wstawał z łóżka przy zakładaniu spodni
No ale on był sportowiec, więc musiał strasznie na siebie uważać
Miał zakaz jazdy na rowerze, nartach, biegania ... Jego kumpel połamał sobie rękę na ... drzwiach od kibla
Serce w pasy napisał(a):Nie porównuj nas z dzisiejszą młodzieżą.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko