Tak krokodyle.
Kupili samochody z kamerami, które będą Cię nagrywać, a że nie moga Cię zatrzymać to mandat dostaniesz ........ pocztą.
To ja się k...a pytam czy tu chodzi o bezpieczeństwo?
Serce w pasy napisał(a):Tak krokodyle.
Kupili samochody z kamerami, które będą Cię nagrywać, a że nie moga Cię zatrzymać to mandat dostaniesz ........ pocztą.
To aj się k...a pytam gdzie tu jest bezpieczeństwo?
auto_gt napisał(a):na TV4 leci IP MAN narodziny legendy
Serce w pasy napisał(a):Tak krokodyle.
auto_gt napisał(a):Są takie ramki na tablice rejestracyjne z kurtynami sterowane na pilota muszę to zamówić z hurtowni do sklepu ,
A jakby na tej kurtynce nakleić kopię rejestracji z innymi numerami ?
ale byłby numer
jakby se te ITD nagrywało ,a mandaty trafiały w serce w pasy
auto_gt napisał(a):Inspekcja Transportu Drogowego , - Krokodylki otrzymali uprawnienia na osobowe , więc też mogą .
Serce w pasy napisał(a):auto_gt napisał(a):Inspekcja Transportu Drogowego , - Krokodylki otrzymali uprawnienia na osobowe , więc też mogą .
O Fuck czy to jest sprawdzona informacja?
Miecia napisał(a):weldon napisał(a):Miecia napisał(a):Czy bezpieczeństwo......czy kasa
Zawsze, jak nie wiadomo o co chodzi........to chodzi o kasę
Dlatego się mówi: cherchez la femme
Taaaaa ........a ja szukam tego co mi mleko za oknem rozlał
witpol napisał(a):Serce w pasy napisał(a):auto_gt napisał(a):Inspekcja Transportu Drogowego , - Krokodylki otrzymali uprawnienia na osobowe , więc też mogą .
O Fuck czy to jest sprawdzona informacja?
Nie po to dostali flotę (m.in. w zóltych kolorach), żeby ścigać tylko transportowców, ale również nas, biednych podatników. Niestety, trza patrzeć częsciej w lusterka oraz nasłuchiwać na CB (co robię)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko