napisał(a) auto_gt » 22.11.2012 23:11
Serce w pasy napisał(a):Pierwszy raz "spotykam" kogoś kto miał Multiplę.
Powiedz co Cię skłoniło do kupna. Zawsze chciałem zadać to pytanie jej użytkownikowi
Bardzo proszę , przed nią miałem Lancię Dedrę 2,0 16 v Lx SW wypasiony wózek ,ale na 4,5 osoby , paliła 10 L w trasie , rodzina się powiększyła i było nas 5 , więc wtedy miałem do wyboru Zafira 2,0 D i korby w drzwiach ZERO wyposażenia bez turbo , albo Multipla , 1,9 jtd klima elektryka no i 6 pełnych foteli + bagażnik a nie jakieś tam deski w bagażniku nazywanie fotelami ???
Generalnie poza wyglądem / dzisiaj są brzydsze auta np nissana , kia / ten samochód jest niezwykle wygodny i łatwy w prowadzeniu , mało awaryjny no i miał to JTD - 5 -6 L w trasie
na autostradzie waliłem nia 170
Miło wspominam , a będąc nią w Itali naliczyłem w samym Giovinazzo - pod blokami idąc nad morze około 50 egzemplarzy . Na autostradzie też był częsty widok .
Auto praktyczne , przestrzeń wewnątrz - 6 osób dorosłych jedzie tak że żaden nie przeszkadza drugiemu , do tego zostaje obszerny bagażnik , fotele nawet tylne można poprzesuwać i łokciami się nie bije ,każdy z osobna może pochylić oparcie i spać ,lub jechać na pół leżąco , pokaż mi bryki merca ,czy bmw ,czy maja takie opcje - z tyłu w suwach tylko kanapa i to z podłokietnikiem , proszę się przejechać na takiej kanapie 2 tyś km to ja wolę Multiplą .
Teraz zmieniłem na większą wielofotelową Espace 4 - jest jeszcze wygodniejsze
kupiłbym jeszcze raz tą nowszą wersję ale z bynzyną i na gaz .