Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 11.11.2012 18:54

Byłem, obejrzałem i zastanawiam się jak wielkie pokłady zbydlęcenia i zwykłej głupoty mogą drzemać w człowieku? Oni nie chcą propagandy, a czego słuchają ? Czy aby nie takiej samej propagandy tylko jeszcze prymitywniejszej i agresywniejszej ?
AndrzejPK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejPK » 11.11.2012 18:59

Cholera i TU !!! dotarło - My to potrafimy nienawidzić......
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 11.11.2012 19:25

weldon napisał(a):Sprowadziliśmy sobie fajny czołg, więc liczę na to, że się oszołomy opamiętają

Żeby nie zginęło, gdy autor postu dojdzie do siebie po zobaczeniu żyrandola.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.11.2012 19:46

ebolec napisał(a):
weldon napisał(a):Sprowadziliśmy sobie fajny czołg, więc liczę na to, że się oszołomy opamiętają

Żeby nie zginęło, gdy autor postu dojdzie do siebie po zobaczeniu żyrandola.

:mrgreen:

Ebolcu drogi, czy ty czasami nie masz jakiejś manii prześladowczej, albo co? :D

Jakbyś mógł mi z łaski swojej jeszcze przetłumaczyć intencje tego żyrandola, a ja, w ramach rewanżu pokaże ci czołg :D

Voila!:

Obrazek

Małą zajawkę w Mazowsze wrzucam, więc zapraszam za chwilę :)

PS przepraszam, ale trochę nie jestem ostatnio zorientowany - czyżby wam jaką wdzięczną zabawkę, tudzież jakiś sympatyczny temacik zabrali? ;)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 11.11.2012 19:49

Nie zauważył w tej mgle , że to zabytek.
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 11.11.2012 20:00

Weldonie, zapoznaj się ze znaczeniem słowa "oszołom" i nie dawaj emotikonów, bo to nie działa na mnie!

Zapewniam ciebie, gdybyś próbował znowuż coś przeinaczać (że używając słowa oszołom chodziło tobie o pracowników pewnej francuskiej sieci hipermarketów), że oszołom ma pejoratywne i pogardliwe znaczenie. Więc bądź tak uprzejmy i nie obrażaj innych szczególnie tych, którzy mają odmienne od twoich poglądy.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 11.11.2012 20:05

weldon napisał(a):, zwłaszcza o ciemnej karnacji :D[/color]

To mój jeden z ulubionych aktorów zagrał też świetną rolę w " Predator 2010 " doskonałe aktorstwo .
Laurence Fishburne − Noland .

Nie mam nic do czarnych , nic złego mi nie zrobili , były chwile kiedy mi pomogli , byli sympatyczni , uprzejmi .

Nie mogę tego powiedzieć o "czerwonych" , lub białych ...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.11.2012 20:18

ebolec napisał(a):Weldonie, zapoznaj się ze znaczeniem słowa "oszołom" i nie dawaj emotikonów, bo to nie działa na mnie!

Zapewniam ciebie, gdybyś próbował znowuż coś przeinaczać (że używając słowa oszołom chodziło tobie o pracowników pewnej francuskiej sieci hipermarketów), że oszołom ma pejoratywne i pogardliwe znaczenie. Więc bądź tak uprzejmy i nie obrażaj innych szczególnie tych, którzy mają odmienne od twoich poglądy.

Mój drogi ebolcu, podobno nożyce po uderzeniu w stół same się odzywają, ale mam wrażenie, że za bardzo bierzesz wszystko do siebie.

Nie wiem, czy cię kto skrzywdził ostatnio, czy bierzesz nie to, co trzeba, ale zapewniam cie, że pisząc oszołom, nie miałem nikogo konkretnego na myśli (a już na pewno nie konkretnie ciebie), poza oszołomami i kompletnie nie jest to związane z ich poglądami (które, notabene mnie kompletnie nie interesują), a jedynie z zachowaniem w miejscach publicznych, co akurat mnie bardzo obchodzi.

Łachudra to łachudra, bez względu na przekonania.

Zważ, że staram się unikać emotikon, jeżeli cię tak rażą, aczkolwiek chciałbym żebyś zdawał sobie sprawę, że mnie ta cała rozmowa lekko ... bawi.
Naprawdę jest tak, źle, że nie masz już z kim rozmawiać?

Nie, żebym coś miał przeciwko rozmowom z tobą, ale te teczki, cytowania, podejrzliwości ...
Powiedzmy, że czuję lekki dyskomfort.

auto_gt napisał(a):To mój jeden z ulubionych aktorów zagrał też świetną rolę w " Predator 2010 " ...

Tak się zastanawiałem, że w czymś jeszcze go widziałem, ale na pewno nie był to ten kolejny Predator :?

Białych nie lubisz? Byli tacy jedni, co ich też ... nie lubili ;)
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 11.11.2012 20:37

weldon napisał(a):
auto_gt napisał(a):To mój jeden z ulubionych aktorów zagrał też świetną rolę w " Predator 2010 " ...

Białych nie lubisz? Byli tacy jedni, co ich też ... nie lubili ;)

Nie pisałem że nie lubię ... nie należy tu nad interpretować .

Zabawne , historia lubi się powtarzać : cyt:" my stoimy tu , oni tam gdzie Zomo" zobaczcie już te zdjęcia kiedyś widziałem jak byłem mały : Gen.Roman Polko

Pytanie dlaczego tak się dzieje ? czy dlatego że człowiekowi nigdy nie dogodzi ? czy też że nie ma sprawiedliwości ?
AndrzejPK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejPK » 11.11.2012 20:53

nie no jasne bandyta zawsze może przyłożyć i zabraniać mu tego to próba eskalacji przemocy - gdzie ja żyję ???
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 11.11.2012 20:55

weldon napisał(a):Mój drogi ebolcu...,

Mój zacny interlokutorze, dziękuję za przedstawienie twej pokrętnej wizji świata. Szanuję twoje poglądy, bo masz do nich prawo, ale nie neguj proszę poglądów innych ludzi twierdząc, że wszelkie inne od twoich zasługują jedynie na miano "oszołomstwa". W przeciwieństwie do ciebie "rozmowa" z tobą mnie nie bawi lecz nudzi ( i niniejszy wpis będzie mym ostatnim w tym temacie do ciebie skierowanym).
Dziękuję tobie wielce czcigodny Weldonie za zainteresowanie moją skromną osobą. Zapewniam , że w przeciwieństwie do ciebie nie mam potrzeby ustawicznego przebywania na forum internetowym w celu przekazywania informacji, gdyż w realnym świecie otaczają mnie ludzie, z którymi mogę porozmawiać. Pozdrawiam serdecznie. Trzymaj się ciepło Weldonie, bo zima idzie.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.11.2012 20:59

ebolec napisał(a):... i niniejszy wpis będzie mym ostatnim w tym temacie do ciebie skierowanym

Dziękuję :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2012 22:25

Dzień Dobry Bardzo. Wróciłem z Bieszczad i słabo się czuję. :)
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 11.11.2012 22:38

Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo. Wróciłem z Bieszczad i słabo się czuję. :)

A to wina Bieszczad? :wink:
Wyjazdu zazdroszczę.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.11.2012 23:15

Dobry wieczór.
Było się w Kudowie Zdroju, a tu taki temat, polecam Verde Montana**** .
Lepsze to niż śmichu warte teksty i propagandowe marsze kotylionowe.
Nie wstawiam emikonków, by nie drażnić kolorowych misiaczków.
"Prowokatorom mówimy nie" ZSMP!
(za "anakinem") http://static.fanpik.pl/10314811451479747695_middle.jpg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 2713
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone