Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.10.2012 19:27

weldon napisał(a):Kurtkę musiałem żonie kupić, to ledwo miejsce znalazłem do zaparkowania, a w środku jak w PKP w czasie świąt :D

SKĄD JA TO ... w piątek mnie żonka sponiewierała po Rzeszowskich galeriach od 9,00 do 18,00 tej :evil:
4 Komisarki się ubierały na zimę , wierzcie mi , wolałbym na dachu cały dzień młotem kuć beton niż to....
ale wieczorny zestaw mi zrekompensował wszystko 3 x Leżajsk Pełne.

Dodam że Rzeszów się mocno rozbudowuje w galerie w centrum gdzie słynny pomnik komunistów nazywany niechlubnie przez wszystkich " rzeszowska cipeczka" znika wśród wieżowców .

Ciekawe tylko czy starczy im klientów żeby utrzymać te wszystkie galerie, kto będzie kupował ? jak już teraz w galerii Tesco połowę lokali do wynajęcia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2012 19:46

Dzień Dobry Bardzo
Pojechałem do gumiarza o 15tej. Spotkałem kumpla w kolejce i mówi, że dwie godziny stoi. To poszedłem do do właściciela i umówiłem się na 21szą :), a że opony miałem w samochodzie to jadąc na szybkie zakupy o 19tej pojechałem zobaczyć jak sytuacja z kolejką i się załapałem od strzała.

W poniedziałek skoro świt jadę w trasę więc nie mogłem czekać. W drugim aucie mogę poczekać.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.10.2012 20:08

Dobry wieczór

Brat jest kierowcą zawodowym i powiada , " jeździj tak jakbyś miał świadomość że nie masz zimówek "

Rakija mi się kończy - orzechówka od Chorwata Mimica .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2012 21:18

Brat dobrze mówi, ale zimówki bardzo pomagają. Dawniej były wielosezonowe, a teraz jest konsumpcjonizm więc wymyślono zimówki i letnie. Więc trzeba.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.10.2012 21:35

Serce w pasy napisał(a):Brat dobrze mówi, ale zimówki bardzo pomagają. Dawniej były wielosezonowe, a teraz jest konsumpcjonizm więc wymyślono zimówki i letnie. Więc trzeba.

Pamiętam jak w początkach sklepu sprzedawały się " kartoflaki" dębicy do fiata .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2012 21:41

D-124
Cud miód malina.
A kto wtedy znał słowa "ładny bieżnik"
No chyba, że mówił o dywanie do przedpokoju :)
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.10.2012 22:10

trzeba powiedzieć ,że te oponki dawały sobie radę , poza aquaplaningiem .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2012 22:16

Jakoś dawały ale czy za nimi tęsknię? Nie
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.10.2012 22:29

chyba już nikt nie tęskni ....za nimi , tak jak za maluchami ,czy taśmami
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2012 22:55

auto_gt napisał(a):chyba już nikt nie tęskni ....za nimi , tak jak za maluchami ,czy taśmami

Oglądałem ostatnio program o rekonstrukcji malacza i trochę zatęskniłem :)
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 27.10.2012 22:58

Serce w pasy napisał(a):
auto_gt napisał(a):chyba już nikt nie tęskni ....za nimi , tak jak za maluchami ,czy taśmami

miałbym wielkie problemy wsiąść a jeszcze większe wysiąść z kaszlaka.

malacz ,kaszlak ,maluch , kto zna jeszcze inne /
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2012 23:45

auto_gt napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):

miałbym wielkie problemy wsiąść a jeszcze większe wysiąść z kaszlaka.

malacz ,kaszlak ,maluch , kto zna jeszcze inne /

Kupiłem kiedyś do firmy jako reklamę, przejechałem kilkaset metrów zatęskniłem i sprzedałem..........
Nie miałem miejsca by go trzymać, firma zmieniła profil działania poza tym to nie był ten model, który chciałem
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 27.10.2012 23:54

czytam o tych maluchach i czytam.......ja bym się już bała tym jeździć :lol: :lol: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.10.2012 00:01

Przypominam, że wraz ze zmianą czasu na zimowy trzeba go sobie również zmienić na forum w profilu.
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 28.10.2012 00:02

później.....teraz już mi się nie chce......goście poszli spać :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 2683
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone