Serce w pasy napisał(a):Za długo się guzdrałeś.
Za długo
I tak dobrze, że tylko światło zgasił
Kurcze, ja miesięcznie płaczę za te śmieci więcej, niż ty na kwartał
I nadal nic nie wiem, co z tą ustawą na przyszły rok :/
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Za długo się guzdrałeś.
Za długo
I tak dobrze, że tylko światło zgasił
Kurcze, ja miesięcznie płaczę za te śmieci więcej, niż ty na kwartał
I nadal nic nie wiem, co z tą ustawą na przyszły rok :/
weldon napisał(a):I nadal nic nie wiem, co z tą ustawą na przyszły rok :/
Serce w pasy napisał(a):Polegać będzie na tym, że miesięcznie wszyscy będziemy płacić tyle samo.
weldon napisał(a):U mnie jest z siedem firm wywożących odpady plus, dodatkowo, ktoś próbował wprowadzić tę segregację, ale nie wyszło.
Mieli zabierać te wory raz na dwa tygodnie, a jakby się zapełniły wcześniej, to mieli przyjeżdżać na telefon ale jakoś im to nie wypalało i zrezygnowaliśmy.
Patrząc na to, co mieli w podwarszawskich gminach znajomi, którym wprowadzono już dawno ten podatek gminny od śmieci i licząc, że nareszcie skończy się wywalanie śmieci po rezerwatach okolicznych to ja całkiem byłem za, tyle, że teraz coraz częściej przebąkują, że ma być o 20 % drożej, niż było
Trochę tego nie kumam, a i ciężko jakieś wiarygodne informacje wyciągnąć z gminy.
Jak ma być czysto w lesie, to ja nawet jestem chętny dołożyć, ale obawiam się, że to za bardzo nie wypali :/
Jacek S napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Polegać będzie na tym, że miesięcznie wszyscy będziemy płacić tyle samo.
No chyba nie bo u mnie Radni rozmyślają nad 3 wersjami taryfikatora.
Jaki wejdzie w życie tego nie wie jeszcze nikt (choć wiadomo, który będzie najdroższy w rozliczeniach i pewnie ten wygra czyli od m2).
weldon napisał(a):U mnie jest z siedem firm wywożących odpady
weldon napisał(a):Trochę tego nie kumam, a i ciężko jakieś wiarygodne informacje wyciągnąć z gminy.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko