witpol napisał(a): zaraz jadę kupić akumulator
Mnie też to czeka
Arek napisał(a):witpol napisał(a): zaraz jadę kupić akumulator
Mnie też to czeka
auto_gt napisał(a):Arek napisał(a):witpol napisał(a): zaraz jadę kupić akumulator
Mnie też to czeka
A mój oryginał Reanult 88 Ah jeszcze dyszy .... szukajcie Centra Futura dobra sprawność ,cena nie wysoka ,dobre też są Piast calcium .
Wiem że zimówki przy średniej dobowej 10 st .C
Raz miałem przypadek , pojechałem do Rzeszowa w słońce ,wróciłem po śniegu , 50 km jechałem 2 godziny ! na letnich ,nie było mowy o dotknięciu hamulca ,biała szklanka wtedy też serce miałem w pasy
kemilia napisał(a):Witam....
Wczorajsza droga powrotna z Torunia smutna ( bo żal opuszczać piękne rodzinne miasto), ale za to słoneczna...Dzię piękny ranek- uroczy mamy październik tego roku
greenrs napisał(a):kemilia napisał(a):Witam....
Wczorajsza droga powrotna z Torunia smutna ( bo żal opuszczać piękne rodzinne miasto), ale za to słoneczna...Dzię piękny ranek- uroczy mamy październik tego roku
Musiałaś być w desperacji, żeby z takiego pięknego miasta przeprowadzać się do Rudy
kemilia napisał(a):greenrs napisał(a):kemilia napisał(a):Witam....
Musiałaś być w desperacji, żeby z takiego pięknego miasta przeprowadzać się do Rudy
Wówczas miałam 11 lat, więc mało do gadania !Ale zastanawiam się nad naprawą tejże "pomyłki".... Tu tez jest fajnie, ale nie aż tak
weldon napisał(a):Jolanda napisał(a):
szkoda rowerka ... prędzej go rdza zeżre niż mnie wyszczupli
Bo nie jesteś skora do poświęceń
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko