Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Poduszka ekstra Żona powiedziała, że jak będzie miała dla kogo, to też taką uszyje:)
Ja, co prawda, pochodzę z pokolenia, gdzie na ZPT uczyli takich rzeczy jak stolarka, ślusarka i hydraulika, ale również uczyli cerować i szyć, dzięki czemu mi tyłek wielokrotnie ratowali, jak wracałem z podartymi spodniami i musiałem sobie sam radzić, bo się bałem mamie powiedzieć, ale miska się nie podejmuję wystrugać.
Miecia napisał(a):A tak przy okazji zastanawiam się, czy ktoś z 3miasta wybiera się na koncert
Ja, taka praca. Wczoraj o 15-tej, fotka z telefonu.
Tutaj filmik. Ja na zapleczu, ale nasze żony w sektorze. Ogarniam też imprezę z tymi wszystkimi Gorbaczowami, Dejvisami, Brzezińskimi i resztą w Sopocie. Wczoraj przed północą w Sopocie było 15 st
Rodzice wczoraj wrócili z kaszubskich lasów - grzybów brak. Tegoroczna susza daje efekty. Na grzyby w tym roku już bym nie liczył...oprócz pieczarek oczywiście.