Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Małe pytanko,poniewaz ja jak wracalem to nie bylo jeszcze kontroli granicznej w Słowacji i Czechach,wiec raakije normalnie przywiozlem.Hmmm a jak to jest teraz ? Konfiskuja,bo jak wytlumaczyc ze to raakija ,a nie Czeski alkochol
Ostatnio edytowano 23.09.2012 09:41 przez wisnia96, łącznie edytowano 1 raz
Dzięki To zapowiedź kolejnej, wielowątkowej tym razem, relacji
Jolanda napisał(a):u mnie jest i słoneczko i taki widoczek mam za oknem ....
Widoczek bajer. Mnie zakutali dziś w kurtkę, że niby zimno będzie i się ostro zgrzałem, aczkolwiek pod wieczór, po kilku godzinach stania w jednym miejscu, już nie żałowałem tej kurtki.
Nudy ... :/ Opadająca woda pokazała resztki tajemniczych mostów w Wiśle (A jakże, widziałem ), obiecanych Arkowi kolarzy również ...
Czy któryś z nich to Arek? Nie wiem i wątpię, bo on w innych rejonach miał jeździć
I zapowiedź jeszcze jednej relacji ...
Ja to nie mogę takich rzeczy oglądać Za wrażliwy jestem :/
Ale, co robić ... Ktoś musi oglądać Lepiej ja, niż te durnowate, na Kanter Strajkach wychowane i piepr...ce farmazony jak poparzone, młode chłopy. Dżisas, jakie oni pierdoły wygadywali ... Diesla pomylić z silnikiem elektrycznym, to już najmniejsze