kaszubskiexpress napisał(a):... już się zdecydowałem. Albo Samsung, albo Asus.
Czy ja dobrze pamiętam, że początkowe pytanie brzmiało:
- Samsung czy Asus?
weldon napisał(a):auto_gt napisał(a):bobrowiskiem,czy żeremiami
przestawiły się literki ...
W życiu bym nie doszedł
U was też się rozmnożyły?
Kiedyś ich tu nie było w ogóle, a teraz nie tylko nad Wisłą, pod Warszawą, nie tylko nad jeziorami, czy w rozlewiskach w Kampinosie, ale nawet w centrum Warszawy, nad Wisła, widziałem ich ślady.
Kiepura napisał(a):....................Dobry wieczór.
weldon napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):... już się zdecydowałem. Albo Samsung, albo Asus.
- Samsung czy Asus?
kaszubskiexpress napisał(a):Samsung, czy Acer ?
Kiepura napisał(a):bobry są wszędzie...
kaszubskiexpress napisał(a):weldon napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):... już się zdecydowałem. Albo Samsung, albo Asus.
- Samsung czy Asus?kaszubskiexpress napisał(a):Samsung, czy Acer ?
weldon napisał(a):A, tak swoja drogą, do czego ty potrzebujesz tego lapka?
Może rozejrzyj się za tabletem, jeżeli to nie ma być do jakiejś konkretnej pracy, tylko taki podręczny, do internetu, do poczty, do przeglądania zdjęć i filmów?
kaszubskiexpress napisał(a):weldon napisał(a):A, tak swoja drogą, do czego ty potrzebujesz tego lapka?
Może rozejrzyj się za tabletem, jeżeli to nie ma być do jakiejś konkretnej pracy, tylko taki podręczny, do internetu, do poczty, do przeglądania zdjęć i filmów?
Dokładnie do tego o czym napisałeś, ale lubię duże monitory i nagrywam trochę na płytki.
weldon napisał(a):Jak duży monitor, a ty sporo podróżujesz, to musi być cienki i lekki i mieć dobry akumulator.
16 : 9? Filmy się dobrze ogląda, za to zdjęcia na forumach, pionowe, trzeba przewijać.
Nie ma idealnego :/
Serce w pasy napisał(a):To można kupić laptopa za 6tyś zł
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):To można kupić laptopa za 6tyś zł
Jak się znajdzie jelenia, to i droższego
Tak powyzej 4500-5000 zaczyna się sprzęt, który spełnia wymagania osób potrzebujących go do konkretnych prac.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko