Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 20.04.2010 09:27

Leszek Skupin napisał(a):
weldon napisał(a):Leszku, to Skąd: z nart, to może zamień na Skąd: z nart wodnych.

No bo jeszcze zapeszysz ... :wink:

Zmieniłem :D
Muliness napisał(a):...
Oo nowy awatarek super!:)
...

:D:D:D dzięki :D

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.04.2010 09:30

termondar napisał(a):Skąd: z żoną :) własną :?: :wink:

A z czyją jak nie z własną :?: 8O 8O 8O 8O
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 20.04.2010 09:32

Dzień dobry :)

jak tak poczytam o tych alergikach to już zaczynam się bać. Mój mały ma jak na razie alergię pokarmową... na dobrą sprawę prawie nic nie powinien jeść :/ a nasz alergolog nas pocieszyła i powiedziała, że jest za mały żeby stwierdzić czy ma też wziewną, ale obserwować w ostateczności będziemy badać i się zacznie... a mały ma dopiero rok i 2,5 miesiąca :roll:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 20.04.2010 09:41

twister07 napisał(a):Dzień dobry :)

jak tak poczytam o tych alergikach to już zaczynam się bać. Mój mały ma jak na razie alergię pokarmową... na dobrą sprawę prawie nic nie powinien jeść :/ a nasz alergolog nas pocieszyła i powiedziała, że jest za mały żeby stwierdzić czy ma też wziewną, ale obserwować w ostateczności będziemy badać i się zacznie... a mały ma dopiero rok i 2,5 miesiąca :roll:

Mój wnusio jak skończył pół roku już musiał brać zyrtek i inhalacje.
Bądż dobrej myśli i obserwuj dziecko :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 20.04.2010 09:42

Leszek Skupin napisał(a):Zmieniłem :D

Oj, pięknie zmieniłeś, pięknie ... :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 20.04.2010 09:54

twister07 napisał(a):Dzień dobry :)

jak tak poczytam o tych alergikach to już zaczynam się bać.:

Będzie dobrze naprawde się nie stresuj na mlesio jest wiele maluchów uczulonych .
:D moja na mleko nie była
Całuski dla maleństwa;)
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 20.04.2010 10:55

Olu, jak tam zakupy :) , udane :)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 20.04.2010 12:04

Muliness napisał(a):Będzie dobrze naprawde się nie stresuj na mlesio jest wiele maluchów uczulonych .
:D moja na mleko nie była
Całuski dla maleństwa;)

dzięki za słowa otuchy :) o nie tylko jest na mleko uczulony :( jajka, drożdze, ryż i wogole glutenu nie toleruje :(:(

a maleństwo już ucałowane :D

PS. dobry masz sposób z tymi zakupami :P za pierwszym razem "przy okazji" kosmetyki a dopiero później właściwe zakupy ;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 20.04.2010 12:18

renatalato napisał(a):Olu, jak tam zakupy :) , udane :)

No nie mogłam się zdecydować;) Więc będzie lada dzień drugie podejście;) Potrzebuję buciory ewentualnie a nawet koniecznie nową torberkę bo kieckę mam :) dobre i tyle w sumie jeszcze jakiś żakiecik płaszczyk Pierun wie jaka pogoda będzie;)

Wcześniej mi sie nie spieszyło a teraz został miesiąc plus cały cyrk z przygotowaniem:) Jesuu oby tylko żarcie w tej knajpie było hihiih Mam koszmary;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 20.04.2010 14:28

łoooorety.....normalnie aż mi się głupio zrobiło.....bo wszyscy mają (lub dzieci) alergię...a ja nie :wink: :wink: no wiem to dobrze,ale nie mam nic do powiedzenia w temacie :wink: :lol:

Muliness Ty się komunią nie przejmuj....będzie dobrze :D a rodzina i tak Cię obgada :? :? taki porządek w naturze :wink: :wink:

Leszek ekstra portrecik w avatarku :D :D

Słońce ...ciepełko...żyć się chce :lol: :lol: :lol: chce ktos trochę energii :D :wink:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 20.04.2010 15:24

hajduczek napisał(a):Słońce ...ciepełko...żyć się chce :lol: :lol: :lol: chce ktos trochę energii :D :wink:

Ja to już od 3 godzin na letnich oponach :!:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 20.04.2010 15:32

longtom napisał(a):
hajduczek napisał(a):Słońce ...ciepełko...żyć się chce :lol: :lol: :lol: chce ktos trochę energii :D :wink:

nie rozumiem 8O
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 20.04.2010 17:15

hajduczek napisał(a):
longtom napisał(a):

nie rozumiem 8O

Słońce, ciepełko = trzeba zmienić opony zimowe na letnie. Może trochę późno ale dzisiaj to załatwiłem :wink:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 20.04.2010 17:27

8) Nareszcie czuc tę WIOSNĘ -drzewka się zielenią, ptaszki śpiewają,tylko meteorolodzy coś kłapią że od poniedziałku znowu ochłodzenie....................dzień dobry 8)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 20.04.2010 19:29

hajduczek napisał(a):Muliness Ty się komunią nie przejmuj....będzie dobrze :D a rodzina i tak Cię obgada :? :? taki porządek w naturze :wink: :wink:

HYHY wiem , wiem i wiem nawet kto;) ale bardzo chciałabym żeby było już po;) :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 219
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone