Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wytam Longotom .Barzo fajnie miasto ta Praga,dużo izwiedzalyszme i barzo dużo chodzyliszme asz mnie nogi bolom.Wienkszoszć czechuw nie interesuju szwienta i pracowaly som nawet w piwrsze i druge szwienta take cosz je nie do pomislenia w Horwaciji i Polsce.Staro miasto tentny życzem ,tulumy turistuw pszechadzajom sie ulicamy.Naj mnie jest polakuw a naj wience wlochuw i niemcuw.Restauracije serwuju pyszna dania akurat nas nije interesowala czeszka kuchina tilko rużne owoce moża i leka fyużin wariacija pszigotowania miensa.Barzo udana szwienta.Pozdrawliam:D
no dużo nie brakowało....przejazdzkę proponował właściciel koni wracajacy traktorem (czy ciagnikiem ?)z pola.......lecz,że patrząc na mnie "szarmancko" zaproponował........."się może panie przejadą?" to się spłoszyłam...bo po pierwszę boje się pijanych ...widzacych chyba tylko podwójnie osób.....a po drugie a wiem o jaką mu przejażdżkę chodziło
Weldon jak nie zmienisz awatarka to od jutra mówię na Ciebie "CYCU"
zmieniłes w momencie kiedy to pisałam ale moja groźba pozostaje ewentualnie może być "CYCU DO KWADRATU"