JacYamaha napisał(a):Renatko - u Was przynajmniej coś pękło ...wszyscy teraz zmotoryzowani, jeszcze jadą gdzieś dalej, a to leki, a to sreki...a taką miałem ochotę
Jacku zawsze można włączyć "Skypa" i z kimś pogadać
JacYamaha napisał(a):Renatko - u Was przynajmniej coś pękło ...wszyscy teraz zmotoryzowani, jeszcze jadą gdzieś dalej, a to leki, a to sreki...a taką miałem ochotę
renatalato napisał(a):...zawsze można włączyć "Skypa"...
Jolanda napisał(a):I ja dzisiaj spalałam calorie na rowerkuhajduczek napisał(a):sezon rowerowy rozpoczety....pierwsza przejażdżka w terenie zaliczona ....przy okazji znalazłam wiosnę....ale zdjątka w wiosennym topiku
Jesoo,piękne te koniki,aż ci zazdroszczęhajduczek napisał(a):Jolanda napisał(a):I ja dzisiaj spalałam calorie na rowerkuhajduczek napisał(a):sezon rowerowy rozpoczety....pierwsza przejażdżka w terenie zaliczona ....przy okazji znalazłam wiosnę....ale zdjątka w wiosennym topiku
taaaa to główny cel ale przyjemne z pożytecznym a przy okazji pół godziny spędziłam siedząc na beli siana ....wpatrując sie w widok ,który mnie niesamowicie cieszy...uspokaja....relaksuje
kocham konie
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):kocham konie
Hajduczek i konie?
Czyszczenie, taki bliski kontakt, to dopiero relaksuje.
Ja się prawie na wsi wychowałem, a teraz spotykam ludzi, którzy się konia lub krowy boją!!!
Ach, ta dzisiejsza młodzież
hajduczek napisał(a):...dojazd...czas-praca....i koszty)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko